Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. augusta 2023, 18:55
Čas čítania 0:30
Eduard Starkbauer

Iránsky Hulk podpísal kontrakt s českou bojovou organizáciou. Už o pár dní sa predstaví v Prahe

ŠPORT IRÁNSKY HULK MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeho zápas v boxe dopadol bleskovým knokautom.

Už o pár dní sa v Prahe predstaví Sajad Gharibi známy pod prezývkou Iránsky Hulk. Podľa MMAfanatik.eu sa už čoskoro plánuje vrátiť do ringu po minuloročnom zbabranom boxerskom zápase v Abú Zabí, ktorý sa skončil potupnou prehrou s „Kazašským Titanom“ (vlastným menom Djumanov Almat Bakhytovič).

Iránsky Hulk vtedy čelil kritike a výsmechu a za svoj výkon sa ospravedlnil „Neviem, čo povedať, ale som zahanbený a ospravedlňujem sa iránskemu ľudu,“ hovoril po zápase, ktorý prehral spôsobom k. o. v prvom kole.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa RED FACE (@redface.cz)

V hlavnom meste Česka sa tento bodybuilder predstaví v rámci druhého turnaja pod záštitou organizácie Red Face, ktorý sa odohrá 9. septembra v Unyp aréne. Organizácia Red Face sa sústreďuje na zápasy v rôznych bojových športoch. Súpera Iránskeho Hulka, termín zápasu, ako ani pravidlá súboja zatiaľ organizácia neprezradila.

Domov
Zdieľať
Diskusia