Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
2. augusta 2022, 6:54
Čas čítania 0:54

Iránsky Hulk sa ospravedlnil za hrozný boxerský výkon a tvrdý knokaut, ktorý inkasoval. Od súpera bol pritom ťažší o 50 kilogramov

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Iránsky Hulk sa ospravedlnil za hrozný boxerský výkon a tvrdý knokaut, ktorý inkasoval. Od súpera bol pritom ťažší o 50 kilogramov
Zdroj: Twitter/@@Bowl_Beer_Brawl
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pre Iránca to bol boxerský debut.

Veľa sa o ňom hovorilo a všetci naň čakali. Nakoniec netrval viac než tri minúty. Nevydarená komédia. Aj tak by sa dal označiť boxerský zápas v Abú Zabí medzi Iránskym Hulkom (Sajad Gharibi) a kazašským Titanom (vlastným menom Djumanov Almat Bakhytovič).

Bodybuilder Hulk dostal potupný knokaut hneď v prvom kole a už po prvých sekundách bolo jasné, že pôjde o trápnu bitku bež štipky techniky. Iránec pred súperom takmer stále utekal a otáčal sa mu chrbtom. Ako píše Mirror, nakoniec sa po zápase všetkým ospravedlnil za to, čo predviedol.



„Hanbím sa a ospravedlňujem sa iránskemu ľudu,“ povedal stručne Gharibi, pričom jeho výkon sa aspoň čiastočne snažil obhájiť jeho tréner. Znelo to však len ako výhovorky: „Mali sme zlú situáciu. Sajad prišiel do Teheránu na tréning, mali sme finančný problém. Sponzor nedodržal slovo. Skrátka, Sajad so mnou trénoval len dva týždne.“ Vraj keby aj chceli zápas zrušiť, dostali by vysokú pokutu. 

24. marca 2024, 9:30 Čas čítania 5:59 Dominik je bodyguard, stráži raperov aj deti prominentov: V klube dávam pozor, aby im niekto nehodil niečo do pitia Dominik je bodyguard, stráži raperov aj deti prominentov: V klube dávam pozor, aby im niekto nehodil niečo do pitia

Po všetkom hajpe, ktorý okolo zápasu bol, a Hulkových siláckych rečiach, Iránec naozaj nič nepredviedol. Podľa portálu MMA Fanatik dokonca Hulk nastupoval do zápasu o takmer 50 kilogramov ťažší ako jeho protivník, nehralo to však žiadnu rolu. Bakhytovič ukázal lepšiu pripravenosť aj kondíciu, celkovo lepšie bojové zručnosti. Gharibi sa mal v ringu pôvodne stretnúť s britským bodybuilderom Martynom Fordom.

Domov
Zdieľať
Diskusia