Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
21. augusta 2023, 16:00
Čas čítania 2:20
Sponzorovaný obsah

Školský rok sa blíži: Ochráň tablet a smartfón svojho dieťaťa pred rozbitím

Školský rok sa blíži: Ochráň tablet a smartfón svojho dieťaťa pred rozbitím
Zdroj: PanzerGlass
TECH MOBILY SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Vyhni sa zbytočne vysokým nákladom na opravu.

Pri cestách do školy a v samotnom školskom prostredí sú smart zariadenia vystavené vysokému riziku rozbitia. Dieťa s nimi často narába, ukladá ich na rôzne rizikové miesta a požičiava svojim kamarátom. Veľakrát sa ani nenazdá a displej jeho tabletu alebo smartfónu je prasknutý, prípadne poškriabaný. Aby si sa vyhol vysokým nákladom na opravu, ešte pred začiatkom školského roka ho ochráň pomocou kvalitného skla.

PanzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

V dnešnej dobe je úplne bežné, že deti si do školy nosia nielen smartfón, ale aj tablet, ktorý používajú v rámci vyučovacieho procesu. Veľakrát však nevedia dobre vyhodnotiť niektoré riziká, a tak sa im často prihodia nehody. Tablet či smartfón im spadne na zem, nechtiac obrazovkou narazia na tvrdý roh, prípadne ju poškriabu ostrým predmetom. Týmto nehodám sa jednoducho nedá úplne predísť.

Prostredníctvom kvalitných ochranných skiel však môžeš zabezpečiť, že keď sa už nejaká nehoda stane, nebudeš musieť riešiť výmenu poškodeného displeja, ktorá obvykle stojí stovky eur.

Unikátne ochranné sklá PanzerGlassTM

Pri kúpe ochranného skla si dávaj pozor na kvalitu. Zohnať sa dajú cenovo dostupné verzie, ktoré na prvý pohľad vyzerajú odolne, ale v praxi toho veľa nezvládnu. Už aj pri menej intenzívnom náraze prasknú a pri väčších pádoch neochránia displej pred rozbitím.

panzerglass
Zdroj: PanzerGlass

Ak chceš, aby malo ochranné sklo naozaj zmysel, radšej si priplať a investuj do kvality. Výbornou voľbou sú ochranné sklá renomovaného dánskeho výrobcu PanzerGlassTM, ktoré sa vyrábajú patentovaným technologickým postupom. Na rozdiel od väčšiny konkurenčných skiel na trhu sa nevytvrdzujú chemicky, ale v peci pri teplote 500 °C počas až 5 hodín. Vďaka tomu získavajú výnimočnú odolnosť voči pádom, silným nárazom a poškriabaniu ostrými predmetmi. Testy ukázali, že zvládnu až 3 000 poškriabaní oceľovou vlnou.

Antibakteriálny povrch

PANZERGLASS
Zdroj: PanzerGlass

Ochranné sklá PanzerGlassTM sú výnimočné nielen svojou odolnosťou, ale aj tým, že na ich povrchu sa nachádza špeciálna antibakteriálna vrstva. Tá dokáže účinne likvidovať až 99,99 % všetkých baktérií, vírusov a iných nežiaducich mikroorganizmov, ktoré spôsobujú časté ochorenia.

Napriek tomu, že sklá PanzerGlassTM pozostávajú z viacerých vrstiev, sú pomerne tenké, takže nenarúšajú prirodzený vzhľad zariadenia. Zachovávajú 100 % citlivosť na dotyky, neskresľujú farby a veľmi jednoducho sa lepia na displej.

Sklá pre lepšie súkromie 

panzerglass
Zdroj: PanzerGlass

V ponuke PanzerGlassTM nájdeš aj unikátne sklá označené ako Privacy a CamSlider. Ochranné sklá Privacy majú špeciálny filter, ktorý znemožňuje vidieť údaje na displeji, keď sa naň pozeráte zboku. Teda spolužiaci alebo cestujúci v prostriedkoch MHD nebudú vidieť, čo má na obrazovke smartfónu alebo tabletu zobrazené tvoje dieťa.

Ak ti záleží na čo najvyššej bezpečnosti, zaujímavou voľbou sú aj ochranné sklá PanzerGlassTM CamSlider. Tie majú vo vrchnej časti špeciálny posúvateľný kryt na prednú kameru.

Nekompromisná ochrana displeja tabletu 

panzerglass
Zdroj: PanzerGlass

Ak tvoje dieťa nosí tablet v ruksaku alebo taške, hrozí, že jeho displej sa poškriabe rôznymi ostrými predmetmi – kružidlom, perami či pravítkami. Nehovoriac o tom, že stačí jeden silnejší náraz a môže celý prasknúť. Práve preto nepodceňuj jeho ochranu a tiež naň aplikuj sklo PanzerGlassTM.

Populárne je napríklad sklo PanzerGlassTM pre iPad Pro 12,9“, ktoré je dostupné vo viacerých verziách. Pri výrobe prechádza procesom dvojitej temperácie počas až 10 hodín, vďaka čomu má výnimočnú odolnosť. Prekrýva celú prednú plochu tabletu až po okraj, je kompatibilné s ochrannými krytmi, neskresľuje farebnosť displeja a neovplyvňuje citlivosť na dotyky. Na jeho povrchu je navyše špeciálna oleofóbna vrstva, ktorá zamedzuje zachytávaniu odtlačkov prstov.

Využi výhodnú akciu „Back to school“
 

panzerglass
Zdroj: PanzerGlass

V termíne od 21. 8. do 3. 9. 2023 môžeš využiť výhodnú akciu. Ak pri objednávke nad 25 € zadáš zľavový kód SCHOOL15, získaš 15 % zľavu na celý nákup.

Ochranné sklá pre tablety a smartfóny, ale aj puzdrá a ďalšie produkty na ochranu smart zariadení PanzerGlassTM zoženieš v e-shope PanzerStore.sk.

panzerglass
Zdroj: PanzerStore
Domov
Zdieľať
Diskusia