Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2023, 9:42
Čas čítania 0:36
Adriana Královičová

FOTO: Rihanna v kampani SAVAGE X FENTY dojčí svojho syna. Na trh priniesla štýlové tehotenské podprsenky

MÓDA MÓDA RIHANNA TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

MAKE MORE BABIES 👀 Najnovšie dokazuje, že tehotenské podprsenky môžu byť naozaj pekné. „Prečo v roku 2020, keď som dojčila ja, nenavrhla Rihanna tehotenskú kolekciu? Teraz si musím urobiť ďalšie dieťa,“ píše fanúšička na Instagrame.

Rihanna na svojom Instagrame potešila všetky mamičky aj tie, ktoré sú práve v očakávaní. V rámci svojej značky SAVAGE X FENTY predstavuje tehotenskú kolekciu. Na trh ju uvádza spolu s kampaňou, v ktorej hviezdi aj jej syn RZA. Keďže všetci Rihannu poznáme, nikto asi nečakal nudnú a nenápadnú spodnú bielizeň. Medzi produktmi nájdeš podprsenky v rôznych farbách a štýloch. Kolekcia je už dostupná na oficiálnej stránke značky. Ceny sa pohybujú od 44 až do 59 eur. „Len pre tieto podprsenky otehotniem,“ vtipkuje žena na Instagrame. 

Značka ponúka spodnú bielizeň so športovým, ale aj so sexy čipkovým bralette „lookom“. Kúpiť si môžeš napríklad aj tričko s nápisom „Make more babies“. Funkčnosť podprsenky podporuje príjemný materiál aj detail odopínania na dojčenie. Pre maximálny komfort má vzadu až štyri úrovne zapínania. 

Rihanna, savage x fenty, móda, tehotenstvoRihanna, savage x fenty, móda, tehotenstvoRihanna, savage x fenty, móda, tehotenstvoRihanna, savage x fenty, móda, tehotenstvo
Zobraziť galériu
(9)

„Áno, toto je ten moment, na ktorý sme všetci čakali. Presne toto je to, prečo milujem Rihannu. Zhostí sa každej úlohy perfektne,“ píšu fanúšikovia na sociálnych sieťach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia