Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. augusta 2023, 7:14
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Herec Stifflera prezradil smiešnu výplatu za Prci, prci, prcičky. Film pritom zarobil stovky miliónov dolárov

Herec Stifflera prezradil smiešnu výplatu za Prci, prci, prcičky. Film pritom zarobil stovky miliónov dolárov
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY PRCI, PRCI, PRCIČKY
Uložiť Uložené

Seann William Scott sa po výplate z filmu Prci, prci, prcičky musel zamestnať.

Herec Seann William Scott zarobil za prvú časť americkej komédie Prci, prci, prcičky (American Pie) len osemtisíc dolárov. Bol pritom hviezdou jednotky aj ďalších pokračovaní a fanúšikovským miláčikom. O jeho prekvapivej mzde informuje magazín Variety, pričom herec to prezradil v rozhovore v rádiu TV Rick Elsen.

Odporúčané
Nové filmy v kinách v auguste: Blue Beetle od DC, Gran Turismo, horor roka, Statham vs Megalodon či One Man Show Nové filmy v kinách v auguste: Blue Beetle od DC, Gran Turismo, horor roka, Statham vs Megalodon či One Man Show 2. augusta 2023, 16:30

„Dostal som asi osemtisíc dolárov. Kúpil som si auto Ford Thunderbird a cítil sa ako frajer. Hneď nato som sa však musel zamestnať v zoo, takže to nakoniec možno bolo menej ako osemtisíc.“

Komédia American Pie (Prci, prci, prcičky) bola v kinách obrovským úspechom, v roku 1999 zarobila 235 miliónov dolárov (po započítaní inflácie je to 430 miliónov dolárov), pričom ju nakrútili za 11 miliónov dolárov (rozpočet na propagáciu snímky známy nie je). Štúdio Universal Pictures následne predalo aj množstvo kusov DVD (v tých rokoch bol biznis s fyzickými nosičmi obrovský).

American Pie
Zdroj: Universal
Domov
Zdieľať
Diskusia