Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti SEMTEX Republic.
14. júla 2023, 13:00
Čas čítania 1:01
Sponzorovaný obsah

„Nezáleží na tom, kedy začneš. Nájdi sa.“ Odkazuje Kali vo svojom novom videoklipe v spolupráci so Street Water

HUDBA HUDOBNÉ NOVINKY KALI
Uložiť Uložené

Okrem skladby predstavil Kali aj nový klip.

Kali sa pred začiatkom leta stal ambasádorom značky funkčných vôd Street Water od spoločnosti SEMTEX Republic. Jeho tvár nájdeš na obale fľašky Focus s príchuťou grapefruitu. Tým sa však spolupráca nekončí. Kali má na konte nový videoklip k piesni Nájdi sa, v ktorej dôležitú úlohu zohrala práve táto značka ochutených vôd. 

Podľa kreatívneho manažéra SEMTEX Republic Marcela Osztasa tento klip nadväzuje na hlavný odkaz Street Water„Nezáleží na tom, kedy začneš. Nájdi sa.“ Kaliho úlohou bolo vytvoriť skladbu, ktorá dokáže túto myšlienku odovzdať ďalej a motivovať ľudí. „Myslíme si, že sa nám to celé podarilo prirodzene prepojiť s našimi funkčnými vodami. Veríme, že skladba a videoklip nakopne veľa ľudí k tomu, aby sa našli a začali robiť to, čo ich baví a napĺňa,“ dodáva kreatívny manažér.

Možno ťa bude zaujímať, prečo si značka Street Water vybrala práve Kaliho. Osztas tvrdí, že pri výbere ambasádora sa snažili nájsť tvár, ktorá by pitie funkčných vôd prirodzene reprezentovala. „Kali sa nám hodil, pretože cvičí a aktívne sa venuje pohybu. Okrem toho veľa cestuje a koncertuje. Vedie aktívny život, ku ktorému Street Water jednoducho sedí,“ vysvetľuje kreatívny manažér spoločnosti SEMTEX Republic. Ak Street Water ešte dobre nepoznáš, všetko dôležité nájdeš v našom predošlom článku

Videoklip novej letnej hudobnej novinky Nájdi sa od Kaliho si môžeš pozrieť nižšie. Značka Street Water vznikla najmä pre mladých a aktívnych ľudí, čo sa odrazilo aj na energii tejto skladby. Natáčali v pestrofarebných priestoroch projektu Ihrisko. Zabudnutým ihriskám na slovenských sídliskách vdýchla Street Water nový život, o čom sa môžeš presvedčiť aj v klipe Nájdi sa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia