Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
6. júla 2023, 14:00
Čas čítania 2:08
Sponzorovaný obsah

Tieto hodinky ti v núdzi privolajú pomoc a za 60 sekúnd ti zmerajú také telesné hodnoty, o ktorých si doteraz nepočul

Tieto hodinky ti v núdzi privolajú pomoc a za 60 sekúnd ti zmerajú také telesné hodnoty, o ktorých si doteraz nepočul
Zdroj: Huawei
TECH HUAWEI NOSITEĽNÁ ELEKTRONIKA SMART HODINKY ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Dôvody, ktoré ťa presvedčia, že novinku Huawei potrebuješ.

Upozornia ťa na príliš vysokú úroveň stresu, zhodnotia kvalitu tvojho spánku, a ak počas behu náhodou spadneš, zavolajú pomoc. Smart hodinky Huawei Watch 4 alebo 4 Pro sa stanú tvojím parťákom v športe aj v bežnom živote. Ich najmodernejšie technológie ti uľahčia starostlivosť o zdravie a vďaka funkcii Health Glance budeš mať vždy prehľad o svojom aktuálnom zdravotnom stave.

Funkcia Health Glance využíva viacero ukazovateľov na meranie rôznych zdravotných údajov. Smart hodinky ti zmerajú EKG, tepovú frekvenciu, SpO2, úroveň stresu, teplotu pokožky či respiračné indikátory. Taktiež dokážu poskytnúť detekciu arteriálnej tuhosti, čo môže pomôcť pri skríningu aterosklerózy. To všetko vedia prostredníctvom aplikácie Huawei Health v tvojom smartfóne komplexne vyhodnotiť. V prípade, že zaznamenajú nejakú odchýlku, upozornia ťa na možný problém a povedia ti, čo by si mal zmeniť.

huawei, hodinky, smart hodinkyhuawei, hodinky, smart hodinkyhuawei, hodinky, smart hodinkyhuawei, hodinky, smart hodinky
Zobraziť galériu
(4)

Okrem toho, že hodinky poskytujú túto komplexnú a rýchlu analýzu zdravotného stavu, ponúkajú aj riešenia na monitorovanie zdravia srdca. Pokiaľ ide o skríning srdca, hodinky tejto série sú vybavené senzormi EKG a PPG na meranie EKG, srdcového rytmu či fibrilácie predsiení. Celý proces merania trvá približne 60 sekúnd a na základe týchto údajov ti hodinky vygenerujú podrobnú správu o tvojom zdravotnom stave. Výsledky tak budeš mať vďaka aplikácii kedykoľvek pri sebe a môžeš ich skonzultovať so svojím lekárom.

zisti viac

Séria Huawei Watch 4 ponúka aj funkciu Respiratory Spectrum Analysis, ktorá poskytuje užitočné návrhy na prevenciu a liečbu respiračných ochorení. Aj v tomto prípade hodinky berú do úvahy celú škálu parametrov, ako napríklad rozsah dýchacích frekvencií, kašeľ, rozsah SpO2 či variabilitu srdcovej frekvencie (HRV). Do úvahy dokážu hodinky brať aj rizikové faktory, ako napríklad fajčenie, znečistenie ovzdušia, farbivá či prach v pracovnom prostredí.

Dajú na teba pozor, keď spíš aj športuješ

Kvalitný spánok má výrazný vplyv na celkové zdravie. Na to reagujú aj výrobcovia smart zariadení. Pokiaľ ide o monitorovanie spánku, séria Huawei Watch 4 je vybavená technológiou sledovania spánku Huawei TruSleep™ 3.0. Vylepšená technológia umožňuje presnejšie sledovanie spánku, zaznamenáva jeho kvalitu, dĺžku spánku a prezentuje jeho komplexnú štruktúru vrátane všetkých jeho fáz. Analýzou viacerých fyziologických parametrov na základe pohybu tela, srdcovej frekvencie a variability srdcovej frekvencie (HRV) vyhodnotí číselné skóre a poskytne personalizované návrhy, s ktorými môže byť tvoj spánok kvalitnejší.

běhat
Zdroj: Pexels/Andrea Piacquadio/volně k užití

Nové smart hodinky sú navrhnuté tak, aby ti dokázali pomôcť vo všetkých situáciách. Ak behávaš, bicykluješ alebo sa venuješ inému športu, iste oceníš funkciu detekcie pádu. Keď hodinky zistia, že si spadol, zobrazí sa na nich vyskakovacie okno s otázkou Spadli ste? V prípade, že nepotvrdíš, že si v poriadku, hodinky automaticky spustia výstrahu a pokúsia sa kontaktovať tvoj núdzový kontakt.

Hodinky zo série Watch 4 ťa v reálnom čase upozornia, aby si pravidelne kontroloval svoju srdcovú frekvenciu a hladinu kyslíka v krvi. Zároveň ťa upozornia na akékoľvek abnormality. Ak napríklad zažívaš nezvyčajnú srdcovú frekvenciu v pokojovom stave, hodinky ti notifikáciou pripomenú, aby si použil funkciu Health Glance na vykonanie kontroly. Ak tvoja srdcová frekvencia počas cvičenia príliš stúpne, hodinky ťa upozornia, aby si znížil intenzitu fyzickej námahy a dal si pauzu.

Séria Huawei Watch 4 je určená pre každého, kto chce mať o sebe a svojom zdraví lepší prehľad a neustále ho zlepšovať. Vďaka jedinečnému súboru funkcií Health Glance posúva hranice v oblasti zdravotných technológií, pripája pokročilé monitorovanie a starostlivosť o zdravie.

objav novinku huawei watch 4
Domov
Zdieľať
Diskusia