Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
7. júla 2023, 9:00
Čas čítania 1:38
Sponzorovaný obsah

Všetky PanzerGlass produkty na jednom mieste a výhodné akcie: Už si navštívil nový e-shop PanzerStore?

Všetky PanzerGlass produkty na jednom mieste a výhodné akcie: Už si navštívil nový e-shop PanzerStore?
Zdroj: PanzerGlass
TECH MOBILY SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Produkty PanzerGlass si po novom môžeš zakúpiť v slovenskom e-shope PanzerStore, ktorý pre svojich zákazníkov pripravil viacero výnimočných ponúk.

Ak sa aspoň trochu orientuješ na trhu ochranných skiel či puzdier na smartfóny, tablety a smart hodinky, určite si narazil na prémiovú dánsku značku PanzerGlassTM. Tá patrí medzi svetových lídrov v tejto oblasti a pravidelne získava prestížne ocenenia. Jej produkty si po novom môžeš zakúpiť v slovenskom e-shope PanzerStore, ktorý pre svojich zákazníkov pripravil viacero výnimočných ponúk.

PanzerStore je oficiálnym partnerom spoločnosti PanzerGlassTM. Tá je po celom svete preslávená svojimi ochrannými sklami, ktoré sú vyrábané unikátnym technologickým postupom. Vďaka tomu majú výnimočnú odolnosť voči škrabancom či nárazom. Navyše ich povrch ničí baktérie a zamedzuje zachytávaniu odtlačkov prstov. Sklá PanzerGlassTM majú mimoriadne dlhú životnosť, neovplyvňujú farebnosť displeja a zachovávajú 100 % dotykovú citlivosť.

V PanzerStore nájdeš ochranné sklá a kryty pre rôzne značky telefónov.
V PanzerStore nájdeš ochranné sklá a kryty pre rôzne značky telefónov. Zdroj: PanzerGlass™

V ponuke PanzerGlassTM však nájdeš aj vysokoodolné ochranné puzdrá či kryty na objektív fotoaparátu s mnohými výnimočnými vlastnosťami. V širokom sortimente sa nachádzajú nielen produkty na ochranu smartfónov, ale aj tabletov či inteligentných hodiniek.

Dokonalá ochrana pre rôzne značky zariadení

V e-shope PanzerStore nájdeš produkty PanzerGlassTM pre mnohé značky zariadení – Apple, Samsung, Nokia, Xiaomi, Huawei či Motorola. V ponuke sú nielen pre najnovšie modely ako Samsung Galaxy S23 alebo iPhone 14, ale aj pre predchádzajúce generácie. Jednoducho, každý si príde na svoje. Dokonalú ochranu tak môžeš dopriať aj svojim starším smartfónom, tabletom či inteligentným hodinkám.

Praktické príslušenstvo

Okrem kompletného sortimentu produktov PanzerGlassTM v PanzerStore nájdeš aj praktické príslušenstvo – nabíjačky, powerbanky, káble či držiaky do auta.

Skvelá akcia, ktorú sa oplatí využiť

E-shop PanzerStore má pre svojich zákazníkov pripravenú uvítaciu limitovanú akciu. Keď si objednáš do konca júla 2023 akýkoľvek produkt, v rámci celého Slovenska získaš dopravu úplne zadarmo.

Do konca júla ti bude tvoja objednávka doručená úplne zadarmo.
Do konca júla ti bude tvoja objednávka doručená úplne zadarmo. Zdroj: PanzerGlass™

Postupne budú pre zákazníkov PanzerStoru pribúdať viaceré výhodné ponuky, ktoré určite stoja za pozornosť. Sleduj e-shop a sociálne médiá (Facebook a Instagram), aby si sa vždy dozvedel o novinkách, akciách a exkluzívnych produktoch.

Produkty svetovej kvality z pohodlia domova

Uvažuješ, čo kúpiť svojim blízkym k ich sviatku? Alebo len chceš dopriať svojmu zariadeniu dokonalú ochranu pred rozbitím či mikroorganizmami? Stačí zavítať do e-shopu PanzerStore a nepochybne si aj ty vyberieš ten najlepší produkt pre seba. Vďaka aktuálnym limitovaným akciám ho navyše získaš za mimoriadne výhodných podmienok.

Tak si sadni na gauč, vylož nohy a pohodlne si objednaj dodatočný štít na svoj telefón.
Tak si sadni na gauč, vylož nohy a pohodlne si objednaj dodatočný štít na svoj telefón. Zdroj: PanzerGlass™

V e-shope PanzerStore ťa privíta prehľadné prostredie, v ktorom si ľahko vyfiltruješ produkty, o ktoré máš záujem. Objednávku vybavíš za pár minút z pohodlia domova a výrobky k tebe dorazia do 48 hodín. Ak by si potreboval poradiť pri výbere, môžeš sa obrátiť na profesionálnu zákaznícku podporu, ktorá ti rada pomôže a zodpovie všetky tvoje otázky. Nakúp ešte dnes v e-shope PanzerStore a ochráň svoj smartfón pred poškodením.

PANZERSTORE
Zdroj: PANZERSTORE
Domov
Zdieľať
Diskusia