Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Národné športové centrum.
23. júna 2023, 14:54
Čas čítania 1:17
Sponzorovaný obsah

Si nadšenec prírody, športu a výziev? Vykroč na tatranské vrchy a hraj o dovolenku v Egypte pre dve osoby

Si nadšenec prírody, športu a výziev? Vykroč na tatranské vrchy a hraj o dovolenku v Egypte pre dve osoby
Zdroj: NŠC
ZAUJÍMAVOSTI ŠPORT SÚŤAŽ TURISTIKA VYSOKÉ TATRY ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Máš v sebe súťaživého ducha, ktorý miluje turistiku? Táto výzva je pre teba ako „ušitá“.

Si milovníkom prírody a športu? Národné športové centrum v spolupráci s Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR si pripravilo pre teba motivujúcu výzvu. Výzva Vykroč na vrchol pozýva všetkých nadšencov pohybu zdolať štyri vrcholy vo Vysokých Tatrách. Sú to vrchy Predné Solisko (2 093 m n. m.) Kôprovský štít (2 363 m n. m.), Slavkovský štít (2 452 m n. m.) a Jahňací štít (2 230 m n. m.).

Vykroč na vrchol je oveľa viac ako len zdolávanie vrcholov. Je to výzva, ktorá motivuje ľudí všetkých vekových kategórií k zdravému životnému štýlu a pravidelnej fyzickej aktivite. Zdolávanie týchto štyroch tatranských vrcholov si vyžaduje nielen fyzickú kondíciu, ale aj mentálnu silu a odhodlanie. Je to príležitosť na prekročenie svojich hraníc a možnosť zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvá.

Turistika je nielen náučná, ale aj zdraviu prospešná.
Turistika je nielen náučná, ale aj zdraviu prospešná. Zdroj: NŠC

Spolupráca Národného športového centra spolu s renomovanými partnermi ti umožňuje v rámci výzvy Vykroč na vrchol vyhrať fantastické ceny, ako sú exkluzívna dovolenka pre 2 osoby v egyptskej Tabe od CK Hydrotour, horský bicykel od spoločnosti Tatry bike, športové hodinky od spoločnosti Garmin a ďalšie skvelé ceny od Premiumbrands, Sodastream a Tatry Mountain Resorts.

Spoznávaj krásy nášho národného klenotu.
Spoznávaj krásy nášho národného klenotu. Zdroj: NŠC

Chceš sa zapojiť do výzvy? Splň tieto 4 kroky:

  • Kúp si akýkoľvek produkt s logom Vykroč na vrchol na e-shope www.vykrocnavrchol.sk a budeš automaticky zaradený medzi súťažiacich.
  • Vykroč na vybrané tatranské vrcholy kedykoľvek počas trvania turistickej sezóny 2023.
  • Na každom vrchole si sprav selfie s jasne viditeľným logom merchu Vykroč na vrchol tak, aby bolo vidno, že si na vybraných vrcholoch naozaj bol.
  • Ak si si už spravil 4 fotky (každý vrch samostatná fotka), tak sa s nimi pochváľ na svojom instagramovom profile s hashtagmi #vykrocnavrchol a #narodnesportovecentrum. Nezabudni sledovať na instagrame @narodnesportovecentrum, je to podmienka výzvy.
Podobnú selfie si odfoť aj ty, aby si sa mohol zapojiť do súťaže.
Podobnú selfie si odfoť aj ty, aby si sa mohol zapojiť do súťaže. Zdroj: NŠC

Tak nebuď len divákom, ale aktívne sa zapoj do tejto výzvy a ukáž svoju odhodlanosť a výkonnosť. Objavuj krásy tatranskej prírody a zároveň získaj šancu vyhrať fantastické ceny. Výzva Vykroč na vrchol je otvorená pre každého, kto túži po dobrodružstve. Tak čo hovoríš, vykročíš na túto úžasnú výzvu?

Domov
Zdieľať
Diskusia