Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2023, 15:30
Čas čítania 4:20
Richard Balog

Letné výpredaje: Tu si kúpiš tenisky Balenciaga či modely Balmain a Jacquemus za polovičnú cenu

Letné výpredaje: Tu si kúpiš tenisky Balenciaga či modely Balmain a Jacquemus za polovičnú cenu
Zdroj: Mytheresa/MR PORTER/NET-A-PORTER
MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDA
Uložiť Uložené

Využi sezónny výpredaj a doplň svoj šatník o produkty z dielní módnych domov za výhodné ceny. Takáto príležitosť nie je každý deň.

V online obchodoch s luxusnou módou sa začali veľké letné výpredaje so zľavami do výšky 50 percent na tenisky, oblečenie aj doplnky vrátane šperkov, vďaka ktorým doladíš svoje outfity. V ponuke nájdeš všetko, na čo si spomenieš.

Nakupuj rýchlo, ale nie bez rozmýšľania, aby si neskôr jednotlivé produkty nemusel/-a vrátiť naspäť. Toto je výber najlepších modelov pre mužov a ženy z dielní módnych domov Saint Laurent, Balenciaga, Balmain alebo Jacquemus, ktoré kúpiš v mnohých prípadoch aj za polovicu ceny. 

Odporúčané
Vybrali sme 25 skvelých letných kúskov, ktoré potrebuje každý muž Vybrali sme 25 skvelých letných kúskov, ktoré potrebuje každý muž 13. júna 2023, 13:30

Mužská výpredajová ponuka

Casablanca
Zdroj: MR PORTER

Casablanca Logo Baseball Cap    140 €  98 €

Kvalitná šiltovka patrí do povinnej mužskej výbavy nielen počas leta. Ak hľadáš nadčasový model, odporúčame vyhotovenie s multifarebným nápisom parížskej značky Casablanca na bielom podklade. 

RAF SIMONS
Zdroj: MR PORTER

RAF SIMONS Printed T-Shirt    310 €  186 €

Klasické bavlnené tričko v štýle koncertného merchu hudobných hviezd, avšak s podpisom návrhára Rafa Simonsa a kontrastným nápisom „Grande Fete De Nuit“.

Valentino Garavani
Zdroj: MR PORTER

Valentino Garavani Logo-Embroidered Bucket Hat    390 €  195 € 

Minimalistický čierny klobúk z dielní módneho domu Valentino Garavani má vyšívanú tonálnu verziu podpisu „VLOGO“, ktorý vytvoril návrhár začiatkom šesťdesiatych rokov. Je vyrobený z hladkého hodvábneho filamentu a má široký okraj.

Balenciaga Mallorca Sandals
Zdroj: MR PORTER

Balenciaga Mallorca Sandals    425 €  212,50 €

Ak sa ti páči štýl drevákov Birkenstock, ale preferuješ ľahšie materiály, gumové šľapky z dielní módneho domu Balenciaga sú správnou voľbou. Obzvlášť v prípade, ak sú dostupné za polovicu pôvodnej ceny. 

Jacquemus
Zdroj: Mytheresa

Jacquemus Oval Sunglasses    345 €  241 €

Výber najlepších výpredajových slnečných okuliarov dopĺňame o tento čierno-modrý acetátový model v oválnych tvaroch s logom módneho domu Jacquemus, ktorý s ľahkosťou oživí každý outfit. 

Balenciaga
Zdroj: Mytheresa

Balenciaga Logo Cap    350 €  245 €

V sezónnom výpredaji online obchodu Mytheresa sme našli aj neprehliadnuteľnú červenú šiltovku s vyšívaným logom Balenciaga na šilte a vyšúchanými časťami, ktoré dodávajú vintage vzhľad.

RAF SIMONS Pharaxus
Zdroj: MR PORTER

RAF SIMONS Pharaxus Sneakers    400 €  280 €

Jedna z posledných možností získať tenisky s podpisom belgického módneho mága Rafa Simonsa a navyše so zľavou. Silueta s názvom Pharaxus v sebe kombinuje prvky klasickej bežeckej obuvi s futuristickými detailmi, ako je napríklad mriežkované obloženie. Obuv stojí na gumovej podrážke, je vyrobená z ľahkej sieťoviny a z boku nájdeš logo značky.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia