Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. júna 2023, 17:02
Čas čítania 0:42
Vojtěch Vanda

VIDEO: Conor McGregor neodhadol svoju silu a knokautoval maskota priamo na palubovke finále NBA

VIDEO: Conor McGregor neodhadol svoju silu a knokautoval maskota priamo na palubovke finále NBA
Zdroj: Megan Briggs/Getty Images
OSOBNOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Bývalý šampión UFC a írsky zápasník Conor McGregor sa v sobotu predstavil počas prestávky štvrtého finálového stretnutia medzi Miami Heat a Denver Nuggets v reklamnej scénke na sprej proti bolesti. Skeč však prehnal a maskotovi domácich uštedril knokaut.

Celá udalosť bola, pochopiteľne, zachytená na video, ktoré sa následne rozšírilo po sociálnych sieťach. Na ňom bolo zreteľné, že sa McGregor úplne neovláda a na Burnieho, maskota tímu Miami Heat, zaútočil neprimeranou silou. Scénka mala simulovať boxerský zápas, McGregor však prvou ranou maskota knokautoval a druhou ho na zemi dorazil.

Paradoxom je, že scénka mala slúžiť ako reklama na sprej proti bolesti. Človek, ktorý sa nachádzal v kostýme maskota, nebol iba otrasený, ale museli ho odniesť z palubovky. Ťažko povedať, či to mala byť pôvodne dohodnutá súčasť predstavenia, ale McGregor sa ho pokúsil vyššie spomínaným sprejom okamžite „vzkriesiť“.

Zástupcovia tímu Miami Heat podľa Guardianu informovali verejnosť o zdravotnom stave svojho zamestnanca. Údajne má teraz voľno a je v domácej liečbe, pri ktorej užíva tabletky proti bolesti. McGregor situáciu ďalej nekomentoval.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Bývalý šampión MMA už športu neholduje. Naposledy sa postavil Dustinu Poirierovi v júni roku 2021 v rámci eventu UFC 264. Zápas prehral a ešte si poranil nohu. Pocit víťazstva zažil naposledy v januári 2020 proti Donaldovi Cerroneovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia