Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2023, 7:11
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

Nový startup ľuďom rozdáva 500-tisíc televízorov v hodnote 900 € úplne zadarmo. Táto prevratná ponuka z USA má však veľký háčik

TECH SPRÁVY ZO SVETA STARTUP TELEVÍZORY
Uložiť Uložené

Na druhej obrazovke budú musieť majitelia strpieť neustály nával reklám.

Startup Telly plánuje v USA rozdať 500 000 televízorov úplne zdarma. Samotný televízor však bude mať dvojicu obrazoviek.

Na prvej si budeš môcť vychutnať akýkoľvek obsah a streamovať filmy a seriály, no na druhej obrazovke majitelia uvidia aktuálne správy, počasie, ale aj neustále prehrávané reklamy. Dôležitou podmienkou na získanie televízora zdarma je automatické zdieľanie osobných údajov o sledovaní jednotlivých programov a reklám, uvádza Business Insider.

Pokiaľ však divák nebude na hlavnej 55" obrazovke pozerať žiaden film, reklamy sa zobrazia aj na nej. Hodnota televízora je podľa spoločnosti 1 000 dolárov (918 eur). Operačný systém disponuje hlasovým ovládaním a senzorom určeným na hranie fitness hier.

Majiteľ startupu Ilja Pozin, ktorý založil aj online televíziu Pluto TV, tvrdí, že televízory od Telly by mali vydržať dlhšie ako bežné produkty z tejto cenovej kategórie.

Telly
Zdroj: Telly
Domov
Zdieľať
Diskusia