Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. mája 2023, 10:31
Čas čítania 1:08
Denisa Šútorová

FOTO: 81-ročná Martha Stewart pózuje v bikinách na titulke Sports Illustrated Swimsuit

MÓDA MÓDA OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

„Vek nie je určujúcim faktorom v oblasti priateľstva či úspechu. To, čo je naozaj dôležité, je, ako ľudia myslia, ako konajú, to je to, čo je dôležité, nie náš vek,“ vyjadrila sa 81-ročná Martha Stewart na adresu sexi fotenia v Dominikánskej republike.

Americká podnikateľka, televízna osobnosť, spisovateľka a kuchársky guru Martha Stewart sa vo veku 81-rokov stala najstaršou bikini modelkou na obálke Sports Illustrated Swimsuit. Na tomto poste vystriedala minuloročnú coverstar Maye Musk, ktorá mala v čase fotenia titulky 74 rokov. 

Stewart má na obálke magazínu jednodielne plavky Monday Swimwear (v hodnote necelých 180 eur), ktoré sa skrývajú pod masívnym oranžovým plášťom s volánmi, od značky Torso Creations. Nechýba však ani povestný hollywoodsky úsmev a svieži make-up.

Marthe Stewart by si len ťažko tipoval 81 rokov, dokonalý styling titulky jej pridáva na sexepíle a robí ju ešte o zopár dekád mladšou. Ona sama videla prvýkrát titulku v rannej šou Today„Páči sa mi tá fotografia,“ povedala s nadšením, no v momente, keď ju moderátorky prizvali na gauč na malé interview, priznala, že sa od vzrušenia aj celého momentu „trochu trasie“.

Americká televízna osobnosť a kuchársky guru Martha Stewart sa stala historicky najstaršou ženou, ktoré si zapózovala na titulke Swimsuit Illustrated Cover. Celé fotenie prebehlo v Dominikánskej republike.
Americká televízna osobnosť a kuchársky guru Martha Stewart sa stala historicky najstaršou ženou, ktoré si zapózovala na titulke Swimsuit Illustrated Cover. Celé fotenie prebehlo v Dominikánskej republike. Zdroj: Sports Illustrated Swimsuit/Ruven Afanador

Hoci je z celej titulky a spolupráce s magazínom Sports Illustrated Swimsuit nadšená, v rozhovore pre Today priznala, že bolo celkom „zvláštne fotiť sa v plavkách pred všetkými tými ľuďmi, ale dopadlo to dobre“. 

Odporúčané
Bella Thorne: detská hviezda Disney si na Onlyfans zarobila milióny. Založila aj spoločnosť na pestovanie marihuany Bella Thorne: detská hviezda Disney si na Onlyfans zarobila milióny. Založila aj spoločnosť na pestovanie marihuany 27. apríla 2024, 14:30

Ako uvádza Page Six, Američanka si zapózovala pod fotoobjektívom skúseného Ruvena Afanadora v Dominikánskej republike a počas fotenia vystriedala 10 štýlových modelov plaviek vrátane extravagantného červeného od značky Norma Kamali a šnurovačiek značky Isa Boulder.

Martha Stewart je najstaršou ženou, ktorá si vo veku 81-rokov zapózovala v bikinách na titulke Sports Illustrated Swimsuit.Martha Stewart je najstaršou ženou, ktorá si vo veku 81-rokov zapózovala v bikinách na titulke Sports Illustrated Swimsuit.Martha Stewart je najstaršou ženou, ktorá si vo veku 81-rokov zapózovala v bikinách na titulke Sports Illustrated Swimsuit.Martha Stewart je najstaršou ženou, ktorá si vo veku 81-rokov zapózovala v bikinách na titulke Sports Illustrated Swimsuit.
Zobraziť galériu
(6)

„Keď som počula, že budem na titulke Sports Illustrated Swimsuit, pomyslela som si: ,Och, celkom fajn, myslím, že budem najstaršou osobou, aká sa kedy objavila na obálke Sports Illustrated.‘ Na vek veľmi nemyslím, ale myslela som si, že je to niečo historické,“ vyjadrila sa Stewart a nezabudla dodať, že podľa nej nie je vek určujúcim faktorom v oblasti priateľstva či úspechu.

„To, čo je naozaj dôležité, je spôsob, akým ľudia myslia, ako konajú. To je dôležité, nie náš vek,“ dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia