Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2013 o 21:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Arnold Schwarzenegger v prvom traileri pre svoj nadupaný akčný film Sabotage

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Arnie ako najväčšia filmová akčná hviezda vôbec, prichádza s prvým trailerom pre svoju tímovú akčnú rezbu, Sabotage. Sleduj kopu krvi, peňazí, zbraní, ale aj zrady medzi priateľmi.

Arnold Schwarzenegger v prvom traileri pre svoj nadupaný akčný film Sabotage

Keď Arnold Schwarzenegger ohlásil návrat k filmom, celý svet jasal, obzvlášť tí starší alebo aj mladší filmoví fajnšmekri, ktorí si išli Terminátora, Predátora, Pravdivé lži či ďalších xy snímok, v ktorých Arnie hviezdil a stali sa legendárnymi.

Ale aj najväčší akčný hrdina bohužiaľ zostarol a už aj v traileri je vidieť, že to neprináša nič dobré. Na rozdiel od Last Stand, kde veľa hereckej pomoci nemal, v Sabotage mu budú sekundovať mená ako Joe ManganielloSam Worthington aka ďalší Terminátor (úprimne, spoznali ste ho ihneď?), Harold PerrineauTerrence HowardMax MartiniJosh Holloway a iní. Čo určite poteší a malo by zahnať strach o (ne)kvalite snímky je meno David Ayer (Training Day, End of Watch - vrelo odporúčam, Fast & Furious...), ktorý sa posadil na režisérsku stoličku a zároveň pripravoval scenár. 


Príbeh bude jednoduchý, pravdu povediac, v podobných akčných filmoch mi na ňom ani veľmi nezáleží, ak sa budem fakt zabávať (Expendables). Partia expertov z protidrogového sa rozhodne rozdeliť si úlovok z posledného záťahu, pretože ich už nebaví žiť len z policajného platu. Čoskoro sa ale na scéne objaví niekto, kto začne členov komanda postupne vraždiť. V kinách v polovici apríla. 

Arnold Schwarzenegger v prvom traileri pre svoj nadupaný akčný film Sabotage
Domov
Zdieľať
Diskusia