Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2023, 16:24
Čas čítania 0:47
Martin Adam Pavlík

Elizabeth Olsen sa ponúkla Quentinovi Tarantinovi na spoluprácu. Vraj by si chcela zahrať v jeho poslednom filme

Elizabeth Olsen sa ponúkla Quentinovi Tarantinovi na spoluprácu. Vraj by si chcela zahrať v jeho poslednom filme
Zdroj: Frazer Harrison/Getty Images for SXSW
FILMY A SERIÁLY ELIZABETH OLSEN QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Uvidíme mladšiu sestru dvojičiek Mary-Kate a Ashley v poslednom filme Quentina Tarantina?

Hollywoodska herečka Elizabeth Oslen, ktorú môžeš poznať z úspešných marveloviek (Avengers, WandaVision) ako Wandu Maximoff alebo Scarlet Witch, v rozhovore pre Variety prezradila, že by chcela spolupracovať s Quentinom Tarantinom, predtým než režisér odíde do filmového dôchodku.

Napriek tomu, že v posledných rokoch žiari v megalomanských trhákoch, netají sa tým, že miluje artovú a nezávislú kinematografiu. Koniec koncov, debutovala skvelou nezávislou drámou Martha Marcy May Marlene (2011) a neskôr sa objavila v ďalších „menších“ snímkach ako Very Good Girls (2013) alebo Ingrid Goes West (2017).

Pre Variety priznala, že miluje filmy Švéda Rubena Östlunda (Triangle of Sadness), Gréka Yorgosa Lanthimosa (The Favourite, The Lobster) či Američana Ariho Astera (Hereditary, Midsommar). Vzápätí nato spomenula aj legendárneho Quentina Tarantina (Pulp Fiction, Kill Bill) a dodala, že by si rada zahrala pod jeho vedením.

Tarantino prednedávnom oznámil, že plánuje nakrútiť svoj posledný film v kariére. Jeho názov bude The Movie Critic. Scenár je už údajne hotový a nakrúcať plánuje na jeseň. Obsadenie ešte nie je známe.

Či si režisér kultových diel ako Reservoir Dogs alebo Inglourious Basterds všimne túto ponuku Elizabeth Olsen, je otázne. Nepochybne by však potešil viacero fanúšikov. Herečku momentálne môžeš vidieť v kriminálnej minisérii Love & Death. Nájdeš ju na HBO MAX.

Domov
Zdieľať
Diskusia