Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Svišť.
26. mája 2023, 9:15
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

Žiadne strácanie času v kolónach a zápchach. V Bratislave pribudne možnosť alternatívnej eko dopravy

Žiadne strácanie času v kolónach a zápchach. V Bratislave pribudne možnosť alternatívnej eko dopravy
Zdroj: Svišť
TECH ELEKTROKOLOBEŽKY KOLOBEŽKY
Uložiť Uložené

Projekt pochádza od mladých Slovákov, ktorí chceli obohatiť hlavné mesto o ďalšiu alternatívu „zeleného“ cestovania za rozumné peniaze.

Hlavné mesto Slovenska spestria oranžové elektrické kolobežky Svišť. Vďaka tomu budeš mať na výber ďalšiu možnosť efektívnej dopravy v prípade, že máš rád tento spôsob presunu ulicami mesta. Projekt založili mladí Slováci, ktorí chceli v hlavnom meste rozšíriť výber prostriedkov na dopravu pre tých, ktorí sa potrebujú dostať z bodu A do bodu B a nechce sa im čakať na taxík či MHD. Keď kolobežky vnímaš ako eko cestovanie za rozumné peniaze a prevetrať si hlavu je pre teba príjemný bonus, oranžových nováčikov vo verejnom „vozovom parku“ na požičanie si užiješ. 

Kolobežky Svišť okrem oranžovej farby disponujú aj rýchlosťou 25 kilometrov za hodinu, presun ti preto nezaberie veľa času. Nerovný povrch, hrbole a diery na cestách nebudú problémom. Kolobežky majú spoľahlivé tlmiče, ktoré zabezpečia najvyššie možné pohodlie – no pri užívaní si pohodlnej jazdy nezabúdaj ani na svoju bezpečnosť a bezpečnosť ostatných. Týchto oranžových eko prostriedkov bude k dispozícii až 500, takže sa ti isto nejaká ujde.

Elektronické kolobežky ťa v rámci mesta bleskovo dopravia hocikam.
Elektronické kolobežky ťa v rámci mesta bleskovo dopravia hocikam. Zdroj: Svišť

Netreba sa báť ani chaotického odkladania kolobežiek. Služba ponúka množstvo
virtuálnych parkovacích miest po celom meste, čím zabezpečí poriadok v uliciach bez
blokovania ciest a chodníkov. Kolobežky zároveň neprodukujú CO2, vďaka čomu sú
kompletne #ekofriendly.

Služba je podporovaná aj vlastnou aplikáciou. V appke Svišť máš okrem svojho profilu s históriou jázd aj tutoriály na správnu jazdu či okamžitý zákaznícky servis vo forme četu. V priebehu letných mesiacov bude spustený tzv. Reward systém, v rámci ktorého budú môcť používatelia za najazdené kilometre čerpať niekoľko druhov skvelých výhod. Ďalšie informácie nájdeš na stránke svist.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia