Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2023 o 18:57
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Pobav sa: Trailer na Rýchlo a zbesilo 10 je čisté psycho. Vyzerá to na dementnú akčnú zábavu, aká tu ešte nebola

Pobav sa: Trailer na Rýchlo a zbesilo 10 je čisté psycho. Vyzerá to na dementnú akčnú zábavu, aká tu ešte nebola
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 10
Uložiť Uložené

Najnovší trailer na Rýchlo a zbesilo 10 je dôkazom, že táto séria je už plnohodnotné sci-fi s hlúpymi akčnými scénami, ktoré však dokážu pobaviť.

Séria Rýchlo a zbesilo je bláznivou a prihlúplou akčnou jazdou. Nás v redakcii to bavilo, ale pri poslednej, deviatej časti sme sa už nudili. Film bol sterilnou prehliadkou ohraných akčných scén bez nápadu, zábavných dialógov a originálnych naháňačiek. Deviatka bola rozhodne veľkým sklamaním, no zdá sa, že nový režisér Louis Leterrier (Kuriér) desiatku nakrútil zábavnejšie.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Mandaloriana RECENZIA: 3. séria Mandaloriana 20. apríla 2023 o 13:00

Pred zapnutím trailera sa však uisti, že ti doslovná debilnosť niektorých scén a ignorovanie fyzikálnych zákonov neprekážajú. Podľa trailera to vyzerá tak, že Rýchlo a zbesilo 10 bude najšialenejším a najnezmyselnejším filmom série.

Vybuchuje tu priehrada, zatiaľ čo Dom (Vin Diesel) pred ňou uteká (lieta?) v aute a za zadkom mu vybuchujú kamióny s plutóniom alebo nejakým iným chemickým svinstvom, čo zahanbí aj Nolanove výbuchy atómovej bomby v chystanej snímke Oppenheimer. 

Popri tom všetkom sa vo filme nájde aj priestor na rodinu, výstrihy sexy žien a nejaké tie preteky. Hlavným záporákom spoločne s Cipher (Charlize Theron) bude Dante (Jason Momoa), syn jedného zo záporákov snímky Fast Five, ktorý sa bude chcieť pomstiť Domovej partii za to, že mu zabili otca. Premiéra snímky bude 18. mája 2023

Domov
Zdieľať
Diskusia