Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2023, 11:26
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

V prvom traileri na Insidious 5 sa vracia legendárny červený démon

FILMY A SERIÁLY INSIDIOUS 5 SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

S rodinou Lambertovcov, zdá sa, ešte neskončil.

Jeden z najočakávanejších hororov roku 2023 má vonku prvý plnohodnotný trailer. Piata časť Insidious nadviaže na dianie z dvojky, v ktorej sa rodina Lambertovcov zbavila démonických síl. Josh (Patrick Wilson) však spoločne so synom Daltonom (Ty Simpkins) o 10 rokov po udalostiach z druhej časti zisťujú, že sa mýlili.

Odporúčané
10 najočakávanejších hororov roka 2023 10 najočakávanejších hororov roka 2023 12. januára 2023, 15:30

Upútavka, ktorú Sony exkluzívne poskytlo pre IGN, okrem iného naznačuje, že sa fanúšikovia série môžu tešiť na ikonického démona s červenou tvárou z prvého Insidious. Práve on bol v úvodnej časti hlavným záporákom, ktorý sa snažil získať dušu mladého Daltona.

Insidious 5 s podnázvom The Red Door režíroval herec Patrick Wilson, pre ktorého ide o režijný debut. Vo filme si ďalej zahrali Rose Byrne, Lin Shaye, Barbara Hershey, Spencer Locke, Caitlin Gerard a ďalší. Slovenská premiéra je plánovaná na 6. júla 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia