Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
11. apríla 2023, 15:12
Čas čítania 0:25

Video ako z akčného flmu ukazuje, ako NAKA zaistila 190 zbraní a nebezpečných podozrivých

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obvinení nepovolene vyrábali a upravovali zbrane.

Národná kriminálna agentúra dnes zasahovala na území Nitrianskeho a Trnavského kraja. V rámci akcie s krycím názvom Mechanik polícia zaistila 190 zbraní a obvinila štyri osoby, pričom jedna z osôb je väzobne stíhaná, informuje polícia na Facebooku. Video zo zásahu si môžeš pozrieť na Facebooku polície.


„Počas štyroch prehliadok rôznych priestorov sme zaistili 190 zbraní, hlavných častí zbraní, tlmičov, streliva, munície, nástrojov a náradia používaných na nepovolenú úpravu a výrobu zbraní, ako aj ďalších vecí súvisiacich s trestnou činnosťou,“ píšu policajti. 

Akcia bola zameraná na trestnú činnosť nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Polícia pripomína, že na úpravu zbraní a streliva je podľa zákona potrebné mať príslušnú licenciu.

zásah nakazásah nakazásah nakazásah naka
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia