Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
1. apríla 2023, 19:47
Čas čítania 0:28

Z Bratislavy začala lietať nová letecká linka do obľúbenej dovolenkovej destinácie. Prvý let bol takmer vypredaný

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Egypt patrí k najpopulárnejším dovolenkovým destináciám Slovákov.

Z bratislavského Letiska M. R. Štefánika už premáva pravidelná linka do egyptskej destinácie Marsa Alam. Prvý let odštartoval v piatok 31. marca. TASR o tom informovala špecialistka pre vzťahy s verejnosťou letiska Veronika Tóthová. 

„Do destinácie Marsa Alam sa bude lietať dvakrát týždenne, a to v utorok a v piatok. Lietať sa bude lietadlami typu Airbus A320-214 a moderným lietadlom Airbus A320neo,“ dopĺňa Tóthová.

letisko Bratislava Egyt lety
Zdroj: Letisko Bratislava

Na prvom lete sa vypredalo 177 miest z kapacity 179. Linka bude prevádzkovaná leteckým dopravcom Air Cairo. Let trvá približne 4,5 hodiny.

Generálny riaditeľ letiska Dušan Keketi skonštatoval, že Egypt je jednou z najpopulárnejších dovolenkových krajín. Na oficiálnom webe leteckej spoločnosti Air Cairo sa uvádza, že letenky z Bratislavy do Marsa Alamu ponúkajú už od 352 eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia