Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. marca 2023, 14:30
Čas čítania 0:32

Na mol opitého vodiča s malým dieťaťom v aute chytili na diaľnici D1 pri Trnave. Ide natvrdo do basy, oznámila polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muža okamžite obmedzili na osobnej slobode a eskortovali ho do policajnej cely.

Diaľničná polícia v piatok poobede odstavila na diaľnici D1 na mol opitého vodiča, ktorý v aute viezol aj maloleté dieťa. Policajti mu na mieste zadržali vodičský preukaz a obmedzili ho na osobnej slobode, uvádzajú v statuse na Facebooku.

Osobné auto Land Rover polícia zastavila na odpočívadle Červeník za Trnavou v smere na Žilinu. Okrem kontroly dokladov vodiča podrobili dychovej skúške, pri ktorej mu namerali až 2,54 promile. 

„Policajti obvinili muža z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V rámci tzv. superrýchleho konania sa už v priebehu víkendu postavil pred sudcu. Ten muža právoplatne odsúdil na nepodmienečný trest odňatia slobody a uložil mu zákaz činnosti viesť motorové vozidlá,“ informuje polícia. V statuse zároveň upozorňuje, že za jazdu v opitosti hrozí trest odňatia slobody na 1 rok.

Celé video z policajnej kontroly si vieš pozrieť na tomto odkaze.

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Trnavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia