Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
26. marca 2023, 14:57
Čas čítania 0:40

Kaufland otvorí ďalšiu prevádzku na najväčšom sídlisku na Slovensku. V Bratislave ich je už desať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Kaufland otvorí ďalšiu prevádzku na najväčšom sídlisku na Slovensku. V Bratislave ich je už desať
Zdroj: Kaufland

Zatiaľ nie je známy dátum otvorenia.

Nemecký supermarket Kaufland otvorí na začiatku Petržalky novú predajňu. Na najväčšom sídlisku na Slovensku bude tvoriť konkurenciu pre ďalšie reťazce ako Billa či Tesco, ale aj sesterskú značku Lidl. Kaufland má doplniť občiansku vybavenosť medzi novostavbami. Upozornil na to portál HN online, ktorý si na elektronickej vývesnej tabuli mestskej časti Petržalka všimol „územné rozhodnutie na líniovú stavbu – FTTH SK Kaufland Černyševského/Bosákova v katastrálnom území Petržalka“.

„Momentálne sa nachádzame v štádiu plánovania, preto vám nemôžeme poskytnúť bližšie informácie,“ povedala pre HN online hovorkyňa Kauflandu Lucia Vargová. Nová predajňa má stáť neďaleko Sadu Janka Kráľa na Bosákovej ulici. V Petržalke pôjde už o tretí Kaufland, ten posledný otvorili v roku 2021 v nákupnom stredisku Danubia.

Tento rok plánuje Kaufland otvoriť prevádzku aj v Záhorskej Bystrici. Nová predajňa sa bude nachádzať na Bratislavskej ulici a mestská časť už na svojom Facebooku zverejnila niekoľko vizuálov, ako by mal nový Kaufland vyzerať.

16. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 5:42 Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD)

Úplne prvá prevádzka nemeckého potravinového reťazca na Slovensku bola otvorená v roku 2000 v Poprade. Dnes má Kaufland na Slovensku už 75 predajní.

Domov
Zdieľať
Diskusia