Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. februára 2023, 9:41
Čas čítania 0:26

V čoraz obľúbenejšej časti Bratislavy vyrastie očakávaný Kaufland. Miestni doteraz nemali veľa možností, kde nakupovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nový supermarket bude ekologickou stavbou so zelenou strechou.

Supermarket Kaufland otvorí svoju novú predajňu v Záhorskej Bystrici. Táto bratislavská mestská časť o tom informovala na sociálnej sieti. Nová predajňa sa bude nachádzať na Bratislavskej ulici a mestská časť už na svojom Facebooku zverejnila niekoľko vizuálov, ako by mal nový Kaufland vyzerať.

„Nový supermarket bude ekologická drevostavba doplnená intenzívnou zeleňou na časti strechy,“ píše sa v statuse. V interiéri budovy sa okrem supermarketu budú nachádzať aj iné predajne, pretože Kaufland chce priestory ponúknuť niekoľkým maloobchodným prevádzkam.

Obyvatelia Záhorskej Bystrice sú zo správy o budovaní nového supermarketu nadšení, pretože doteraz mohli nakupovať iba v Bille alebo menších potravinách. Správa však potešila aj obyvateľov Stupavy, ktorí to majú do Záhorskej Bystrice na skok.

kaufland v záhorskej bystricikaufland v záhorskej bystrici
Zobraziť galériu
(2)

Domov
Zdieľať
Diskusia