Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
25. marca 2023, 15:22
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Len 16-ročný Slovák šoféroval s 1,98 promile alkoholu. Havaroval a zabil mladého spolujazdca

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Alkohol za volantom opäť spôsobil smrť. Neplnoletý vodič zabil svojho kamaráta na sedadle spolujazdca.

Dnes nadránom, približne o pol druhej v noci, došlo v obci Sihelné k dopravnej nehode. Osobné motorové vozidlo v noci údajne viedol iba 16-ročný chlapec Martin z okresu Námestovo. Píše o tom Polícia Slovenskej republiky – Žilinský kraj na svojom facebookovom profile.

Mladík vraj z doposiaľ nezistených príčin prešiel na krajnicu, narazil prednou časťou do zábradlia mostného telesa a následne sa s vozidlom prevrátil na strechu. Pri nehode jeho spolujazdec v rovnakom veku utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. 

„16-ročný mladík, ktorý viedol motorové vozidlo, bol po dopravnej nehode prevezený na ošetrenie. Policajti 16-ročnému Martinovi pri dychovej skúške namerali 0,95 mg/l (1,98 promile) alkoholu v dychu,“ píše polícia v príspevku a dodáva, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia