Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš Jakub Paulík
21. marca 2023, 6:33
Čas čítania 0:38

Zvrat v prípade vraždy Daniela Tupého, polícia dnes ráno po 17 rokoch zadržala 8 ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zadržali 8 podozrivých.

Národná kriminálna prokuratúra dnes zasahuje v súvislosti so 17 rokov starým prípadom. V kauze vraždy Daniela Tupého zadržali osem osôb, informuje TV Markíza s odvolaním sa na bratislavskú krajskú prokuratúru. 

19. februára 2019, 10:01 Čas čítania 7:06 Daniel Tupý: Obeť neonacistov či mafie? Vrahovia nie sú ani 13 rokov po jeho smrti odsúdení Daniel Tupý: Obeť neonacistov či mafie? Vrahovia nie sú ani 13 rokov po jeho smrti odsúdení

„V kauze vraždy Daniela Tupého boli dnes ráno vyšetrovateľom pod dozorom prokurátora KP Bratislava zadržaní ôsmi podozriví,“ povedal prokurátor Juraj Chylo.

Daniel Tupý bol študentom Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, ktorý bol zavraždený na Tyršovom nábreží v Bratislave v roku 2005. Jeho vrahovia nie sú do dnešného dňa odsúdení.

Zavraždili Tupého piťovci?

Piatok 4. novembra 2005 sa Daniel Tupý vo večerných hodinách nachádzal na nábreží s partiou ľudí, ktorú napadla skupina útočníkov.

Podľa svedkov útok trval len približne minútu a násilníci počas neho vykrikovali nacistické heslá. Na mieste bolo šesť zranených osôb a 21-ročný zavraždený študent Daniel Tupý, ktorého dobodali ôsmimi ranami.

V prípade obžalovali piatich mužov, ktorí patrili k mafiánskej skupine piťovcov. Okresný súd v Bratislave však v júni 2009 rozhodol o prepustení obžalovaných z dôvodu nedostatku usvedčujúcich dôkazov.

Domov
Zdieľať
Diskusia