Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
11. marca 2023 o 18:52
Čas čítania 0:26

V Bratislave chytili opitého writera, čo pokreslil fixkou električku. Neuveríš, koľko mal rokov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hrozí mu rok odňatia slobody.

Muž menom Rastislav v bratislavskej MHD neďaleko Botanickej ulice v sobotu krátko po polnoci ničil fixkou priestory električky. Popísať stihol dokonca aj monitor, ktorý ľuďom ukazuje nasledujúcu zastávku. Nešlo pritom o žiadneho tínedžera, ale 47-ročného dospelého muža. K vandalizmu ho zrejme nakopol alkohol. Podľa polície nafúkal 1,63 promile.

„Hliadka polície sa presunula do danej električky, kde si všimla muža sediaceho na sedadle zjavne pod vplyvom alkoholu so škvrnami na oboch rukách ružovej farby... Pred hliadkou vybral z vrecka fixku ružovej farby a vyhodil ju za sedadlo,“ napísala polícia na Facebooku. V súčasnosti proti nemu začala viesť trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. Za mrežami si môže posedieť až jeden rok.

Polícia
Zdroj: facebook.com/KRPZBA
Domov
Zdieľať
Diskusia