Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
11. marca 2023 o 13:27
Čas čítania 0:31

Traja muži robili v Nivách podvody s elektronikou. Obohatili sa o vyše 50-tisíc eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia pátra po poslednom z trojice údajných zločincov.

Trojica podvodníkov v známom bratislavskom obchodnom centre na Mlynských nivách páchala ekonomickú trestnú činnosť, ktorou si prilepšila o 52 000 €. Dvoch z trojice údajných páchateľov už polícia podľa zverejnených informácií na sociálnej sieti Facebook chytila.

V prípade polícia prednedávnom obvinila tri osoby zo zločinu podvodu spáchaného formou spolupáchateľstva. „Vystupujúc ako obchodná spoločnosť, objednali v jednej z predajní obchodného centra na Mlynských nivách mobilné zariadenia v celkovej hodnote viac ako 52 000 eur, pričom na úspešné dokončenie objednávky zneužili údaje inej obchodnej spoločnosti, čo potvrdili predložením falošných dokumentov,“ priblížili policajti.

V súčasností pátrajú po mužovi na nižšie uvedenej fotografii. Osoba na zábere vystupovala pod údajnou identitou konateľa spoločnosti. Podľa polície sa muž podieľal na podvodnom konaní pri objednávkach a preberaní elektroniky. V prípade informácií o páchateľovi kontaktuj políciu na čísle 158.

Podvodník
Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia