Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. marca 2023, 14:02
Čas čítania 0:34
Martin Adam Pavlík

Billie Eilish si z mobilu vymazala všetky sociálne siete. Bola už unavená z toho, čo tam videla

Billie Eilish si z mobilu vymazala všetky sociálne siete. Bola už unavená z toho, čo tam videla
Zdroj: Instagram/billieeilish
OSOBNOSTI BILLIE EILISH SOCIÁLNE SIETE
Uložiť Uložené

Speváčka sa rozhodla pre radikálny krok.

Dvadsaťjedenročná americká speváčka Billie Eilish povedala v podcaste Conan O’Brien Needs a Friend, že si z mobilu vymazala všetky sociálne siete a nesleduje ich, pretože už bola unavená z toho, čo tam videla.

Videá, kde ju kritizovali či urážali, sa jej vraj až príliš dostali do hlavy a začali ju ovplyvňovať a znechucovať. S O´Brienom sa zhodli, že jej sociálne siete vôbec nepomáhali v kreativite. Myslí si, že jej tento digitálny detox môže pomôcť aj v iných oblastiach než len pri tvorbe.

Povedala však, že to pre ňu nebolo ľahké rozhodnutie, keďže sa považuje za dieťa internetu a vďaka nemu sa aj zviditeľnila a neskôr stala celosvetovou hviezdou. Preslávila sa melancholickou skladbou Ocean Eyes.

Dnes je držiteľkou viacerých cien Grammy a dokonca aj Oscara za najlepšiu originálnu pieseň k filmu. Ocenenie získala za skladbu No Time To Die, ktorá odznela v rovnomennej bondovke z roku 2021. 

Domov
Zdieľať
Diskusia