Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. marca 2023 o 8:25
Čas čítania 0:28

Výrazné obmedzenie pre vodičov. Najvyťaženejší úsek diaľnice v Bratislave na celý víkend čiastočne uzatvoria

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prístavný most v Bratislave bude od piatka do nedele čiastočne uzavretý.

Prístavný most v Bratislave bude od piatka 3. marca do nedele 5. marca čiastočne uzavretý v ľavom jazdnom pruhu smerom na Einsteinovu ulicu. Dôvodom je osádzanie tesniacich líšt mostného záveru. Informovala o tom hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Eva Žgravčáková.

Obmedzenie potrvá od piatka 9.00 h do nedele 18.00 h. „Stavebné práce budú rozdelené na tri etapy, pričom počas druhej etapy príde k obmedzeniu dopravy v pravom jazdnom pruhu v ľavom jazdnom páse. Počas tretej etapy príde k obmedzeniu dopravy v ľavom jazdnom pruhu v ľavom jazdnom páse. Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu popri pracovisku,“ ozrejmila hovorkyňa.

Národná diaľničná spoločnosť zároveň apeluje na vodičov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov.

Prístavný most v Bratislave.
Prístavný most v Bratislave. Zdroj: TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia