Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. marca 2023, 8:49
Čas čítania 0:49
Richard Balog

FOTO: Takto vyzerajú Nike Air Force 1 v edícii Tiffany & Co. v obrátenom farebnom vyhotovení

FOTO: Takto vyzerajú Nike Air Force 1 v edícii Tiffany & Co. v obrátenom farebnom vyhotovení
Zdroj: Instagram/@alexandrearnault
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK NIKE TIFFANY & CO.
Uložiť Uložené

Prvé oficiálne fotografie tenisiek zverejnil viceprezident pre produkty a komunikáciu spoločnosti Tiffany & Co. Alexandre Arnault na svojom Instagrame.

Tenisky Nike Air Force 1 v limitovanej edícii od spoločnosti Tiffany & Co. v čierno-tyrkysovom farebnom vyhotovení budú v predaji 7. marca. V rovnakom čase uzrie svetlo sveta aj verzia v obrátenej schéme s výstižným označením „Tiffany Blue“. 

Informáciu vrátane oficiálnych fotografií predstavil viceprezident pre produkty a komunikáciu klenotníckeho domu Alexandre Arnault na svojom Instagrame. Zatiaľ nie je známe, či pôjde o model určený len pre priateľov a rodinu oboch značiek, alebo budú v predaji neskôr. 

Obrátená verzia je vyrobená z prémiovej kože v kombinácii so semišovými prvkami v podobe loga spoločnosti Nike z oboch strán. Ďalšími atraktívnymi detailmi sú povrazové šnúrky, nylonový jazyk s kurzívou Tiffany & Co., vyšívaný nápis „Nike Air“ na päte či vygravírované strieborné doštičky s rýdzosťou 925 na zadnej strane. Čerešničkou sú biele medzipodrážky s technológiou Air Sole a kontrastná gumová podrážka v tyrkysovej farbe.

Odporúčané
Spolupráce Tiffany & Co. sú geniálne od tŕňovej koruny pre Kendricka Lamara cez hodinky Patek Philippe až po doplnky Supreme  Spolupráce Tiffany & Co. sú geniálne od tŕňovej koruny pre Kendricka Lamara cez hodinky Patek Philippe až po doplnky Supreme 11. februára 2023, 14:30
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co.
Zdroj: Instagram/@alexandrearnault

Každý pár bude zabalený v špeciálnom obale v oranžovo-tyrkysovej farbe a súčasťou budú tri alternatívne možnosti šnurovania. Takto vyzerajú Nike Air Force 1 v edícii Tiffany & Co., ktoré budú mať v zbierke len vybraní ľudia. 

Minimalistický čierno-tyrkysový variant bude v predaji 7. marca, pričom predpokladaná cena je 400 dolárov. Počet dostupných kusov zatiaľ nie je známy, ale predpokladáme, že pôjde o približne 5 000 párov.

Nike Air Force 1 x Tiffany & Co.Nike Air Force 1 x Tiffany & Co.
Zobraziť galériu
(2)
Anketa:
Ktorá verzia tenisiek Nike Air Force 1 v edícii Tiffany & Co. ťa zaujala viac?
Čierno-tyrkysová.
Tyrkysovo-čierna.
Čierno-tyrkysová.
44 %
Tyrkysovo-čierna.
56 %
Domov
Zdieľať
Diskusia