Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
2. marca 2023 o 10:18
Čas čítania 0:24

FOTO: Bratislavský Action pobláznil Slovákov. Pred predajňou sa tvoria dlhé rady, ľudia nakupujú plné tašky lacného tovaru

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slávnostné otvorenie síce prebehlo dnes o ôsmej ráno, záujem zákazníkov je však taký veľký, že ich do prevádzky musia vpúšťať postupne.

Dnes sme ťa informovali o tom, že holandský obchodný reťazec Action oficiálne otvoril prvú predajňu na území Slovenska.

Refresher predajňu krátko pred poludním navštívil. Pred prvým slovenským Actionom sa od skorého rána tvoria rady ľudí, ktorí čakajú na možnosť vstúpiť do predajne, aby si mohli nakúpiť lacný tovar.

Slávnostné otvorenie síce prebehlo už o ôsmej ráno, záujem zákazníkov je však taký veľký, že ich aj po niekoľkých hodinách musia do prevádzky vpúšťať postupne. Zákazníci sa v obchode zdržia aj hodinu a nakupujú plné košíky. 

Z predajne môžeš v priebehu dnešného dňa očakávať reportáž, ktorá ti priblíži, ako vyzeral úvodný deň holandského lacného obchodu na Slovensku.

Rady zákazníkov pred predajňou.
Rady zákazníkov pred predajňou. Zdroj: REFRESHER/Martina Havranová
Domov
Zdieľať
Diskusia