Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
28. februára 2023, 6:20
Čas čítania 0:45

Hviezda PSG čelí vážnemu obvineniu zo znásilnenia. Ženu vraj bez dovolenia chytal v rozkroku, kým bola jeho snúbenica v Dubaji

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Žene sa vraj podarilo uniknúť, keď futbalistu odstrčila nohou a napísala SMS kamarátke.

Hviezdny marocký obranca, semifinalista MS v Katare a jeden z najobľúbenejších hráčov francúzskeho futbalového klubu PSG Achraf Hakimi podľa denníka Le Parisien čelí obvineniam zo znásilnenia.

Francúzska prokuratúra ho začala vyšetrovať po sťažnosti anonymnej 24-ročnej ženy, ktorá prišla osobne vypovedať na policajnú stanicu. K napadnutiu údajne prišlo v luxusnej štvrti Boulogne-Billancourt.

Snúbenicu s deťmi mal v Dubaji

Hakimi vraj so ženou začať komunikovať 16. januára prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Prvýkrát sa vraj stretli v sobotu 25. februára v noci, keď k nemu žena prišla Uberom, ktorý jej aktuálne zranený obranca PSG objednal.

Futbalista údajne ženu po príchode napriek nesúhlasu bozkával na ústa, zdvihol jej šaty a bozkával ju na prsiach. Podľa ženy sa jej potom rukou dotýkal intímnych partií.

Ujsť pred Hakimiho útokom sa vraj obeti podarilo až vo chvíli, keď futbalistu odtlačila nohou a napísala textovú správu kamarátke, ktorá po ňu prišla.


Achraf Hakimi pre zranenie vynechal víkendový zápas proti Olympique Marseille a podľa príspevkov na sociálnych sieťach je zrejmé, že bol doma sám, keďže jeho snúbenica a dve deti odišli na dovolenku do Dubaja.

Domov
Zdieľať
Diskusia