Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
27. februára 2023 o 7:10
Čas čítania 0:24

Ženu pri Považskej Bystrici napadlo agresívne stádo kráv, keď venčila svojho psa. Do nemocnice ju musel previezť vrtuľník

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žena pri útoku kráv utrpela poranenia hlavy a krku.

Žilinská posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air – Transport Europe zasahovala v nedeľu popoludní v obci Ďurďové v Považskobystrickom okrese. Mladú ženu tam napadlo stádo kráv. Informovali o tom leteckí záchranári na sociálnej sieti.

„Ženu stádo kráv napadlo počas prechádzky so psom. Pomoc si dokázala zavolať sama. Posádka smerovala priamo k miestu udalosti. Pacientka bola pri vedomí, podchladená, pričom sa sťažovala na silné bolesti hlavy a krku. Lekárka jej poskytla primárne zdravotné ošetrenie, podala liečbu proti bolesti a následne ju záchranári preložili na palubu vrtuľníka,“ informujú leteckí záchranári.

V stabilizovanom stave s podozrením na poranenie hlavy a krku ju vrtuľníkom transportovali do Fakultnej nemocnice v Žiline.

Domov
Zdieľať
Diskusia