Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2023, 16:46
Čas čítania 2:16
Denisa Šútorová

Paris Hilton prehovorila o znásilnení. Pamätám si, ako bol na mne, zakrýval mi ústa a hovoril: Sníva sa ti to

OSOBNOSTI PARIS HILTON SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Pred sexuálnym zneužívaním na internátnej škole v Utahu, ktoré priznala ešte v roku 2020, údajne bola Paris Hilton obeťou zneužívania ešte rok predtým. Prvýkrát ju zneužil učiteľ, druhýkrát ju zdrogoval a dostal do postele neznámy chlap.

Dedička hotelového impéria, podnikateľka, módna ikona a najnovšie aj novopečená mamička Paris Hilton v roku 2020 vyšla von s pravdou o tom, že jej život nebol vždy len prechádzka ružovou záhradou. V dokumente This is Paris, ktorý nájdeš na Youtube, priznáva, že ako 16-ročná tínedžerka bola niekoľkokrát sexuálne zneužitá.

Podľa informácií Rolling Stone sa to stalo práve v internátnej škole Provo Canyon v Utahu, v ktorej strávila celý rok. Ešte pred vydaním jej očakávanej knihy Paris The Memoir, ktorú uvedie na trh už 14. marca tento rok, sa Paris rozhodla o svojom traumatickom detstve odhaliť oveľa viac detailov a verejne priznáva veci, ktoré doteraz netušila nielen verejnosť, no ani jej rodina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

V exkluzívnom rozhovore pre Glamour UK tento týždeň prezradila, že ešte rok pred „zážitkami z Utahu“ bola ako 15-ročná dvakrát obeťou zneužívania.

Ako prvú Paris spomína skúsenosť so svojím učiteľom, ktorý sa neprijateľne správal k nej aj ostatným mladým dievčatám. Tento zážitok vraj z pamäti nachvíľu vytesnila, no o pár rokov neskôr si celkom zreteľne spomenula a dala dokopy, čo presne sa dialo. „Bola som také mladé dievča a nechala som sa zmanipulovať mojím učiteľom,“ hovorí Paris v rozhovore a opisuje, ako jej neprestajne vyvolával, flirtoval s ňou a snažil sa jej dokázať, že je jeho „vyspelá žena“.

Odporúčané
Ako povedala Mojsejová, nedajte sa oj**ať. Dymová clona v parlamente síce znevažuje týrané ženy, ale pointa je inde (Komentár) Ako povedala Mojsejová, nedajte sa oj**ať. Dymová clona v parlamente síce znevažuje týrané ženy, ale pointa je inde (Komentár) 9. februára 2024, 17:00

Učiteľ však nezostal iba pri slovách. Hilton spomína, ako ju v jeden večer vlákal do svojho auta pred jej rodinným domom a pobozkal ju. Zachránilo ju údajne to, že sa v diaľke objavili jej rodičia. „Len sme sa bozkávali, ale keby neprišli moji rodičia, čo by sa stalo?“ pýta sa.

Paris Hilton
Zdroj: Getty Images

Potom ako učiteľ spanikáril, ju údajne po šialenej jazde po Bel Air zaviezol domov so slovami „vypadni“. Paris priznáva, že sa cítila tak trápne a ponížená, že o tomto „nemilom“ zážitku doteraz nikomu nepovedala, dokonca ani rodine. „Neviem, čím presne to bolo, len som sa za celú situáciu tak hanbila,“ hovorí. „Bolo to v takom mladom veku a dotklo sa ma to zvláštnym spôsobom,“ otvorene dodáva.

Po incidente vraj nejaký čas bývala u svojej babičky v Palm Springs, no na víkendy sa kvôli kamošom vracala do LA, kde skoro vždy trávili čas v nákupnom centre Century City mall. Práve tam prišla do styku s mnohými staršími mužmi, ktorí tam zabíjali čas. Paris priznáva, že sa s nimi rozprávali, dali im svoje čísla a jeden deň sa s nimi dokonca ocitli v dome, kde im nalievali alkohol.

„Predtým som alkohol nemala, no neskôr, keď som si dala jeden alebo dva dúšky, okamžite som začala pociťovať závraty a mdloby,“ opisuje a dodáva, že muž jej mohol dať do pitia rohypnol. O pár hodín nato sa zobudila a vedela, že sa niečo stalo. „Spomenula som si na to. Pamätám si, ako bol na mne, zakrýval mi ústa a hovoril: ,Snívaš, sníva sa ti to.‘ Šepkal mi to do ucha,“ hovorí na záver Hiltonka. Podobne ako v prvom prípade, cítila sa zahanbená a celkom sa stiahla do seba.

Paris Hilton prezradila pred vydaním svojej knihy dramatické detaily zo svojho života. Priznáva znásilnenie aj to, ako sa to stalo.
Paris Hilton prezradila pred vydaním svojej knihy dramatické detaily zo svojho života. Priznáva znásilnenie aj to, ako sa to stalo. Zdroj: HarperCollins

Paris na titulke novej knihy pózuje v bielych šatách a s ružovým pozadím aj napriek tomu, že príbeh jej života má v sebe aj veľa temna. To, čo ju prinútilo rozprávať, zatiaľ zostáva záhadou. Po knihe princa Harryho Spare sa tak svet už onedlho dočká dramatických detailov z ďalšieho celebritného života, o ktorom vie verejnosť, no mnohokrát aj tí najbližší veľmi málo. Parisinu knihu si už teraz môžeš predobjednať na webovej stránke vydavateľstva Harpercollins

Domov
Zdieľať
Diskusia