Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2023, 13:46
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Resident Evil 4 pochováva ostatné hry. Nový trailer ukazuje úžasnú akciu, príšery aj grafiku

Resident Evil 4 pochováva ostatné hry. Nový trailer ukazuje úžasnú akciu, príšery aj grafiku
Zdroj: Capcom
TECH RESIDENT EVIL 4
Uložiť Uložené

Capcom vydal skvelý trailer na očakávanú survival akciu roka – remake Resident Evil 4.

Spoločnosť Capcom odprezentovala nový trailer na akčnú survival hororovú hru Resident Evil 4. Ide o prepracovanie jednej z najväčších herných klasík, pôvodného Resident Evilu 4 z roku 2005. Remake vyzerá moderne, s množstvom vylepšení a nových herných mechaník. Tvorcovia nechceli vynechať žiaden obsah z pôvodnej hry, akurát ho ešte rozšírili.

Odporúčané
RECENZIA: Atomic Heart – Sovietsky BioShock RECENZIA: Atomic Heart – Sovietsky BioShock 22. februára 2023, 16:00

Výsledkom je skvelo vyzerajúca akčná hra, v ktorej budeme cítiť poriadne napätie a adrenalín, keďže budeme čeliť nebezpečným monštrám. Tvorcovia zároveň potvrdili, že v hre budú aj bláznivé útoky ako wrestlingový chmat suplex, kopy z otočky v štýle „Van Dammeoviek“ a po vydaní vyjde aj obľúbený mód Mercenaries, v ktorom budú hráči zabíjať čo najviac nepriateľov.

Vyjde zadarmo ako patch, rovnako ako špeciálny VR mód exkluzívne na PS5 a PS VR2. Zatiaľ nie je známe, či bude vo VR hrateľná celá hra, alebo len jej časť. V každom prípade, Resident Evil 4 bude dosť dlhá singleplayerová hra, ktorá dostane výdatnú podporu po vydaní s množstvom obsahu zdarma.

Domov
Zdieľať
Diskusia