Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
23. februára 2023 o 8:47
Čas čítania 0:37

Polícia zverejnila, kto sedel v lietadle, ktoré tragicky havarovalo pri Trenčíne. Pri nehode zahynul aj člen Policajného zboru

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pád malého lietadla z 22. februára si vyžiadal štyri ľudské životy.

Včera krátko po 15. hodine došlo k leteckej tragédii, ktorá si vyžiadala štyri ľudské životy. Havária sa stala v katastrálnom území obce Trenčianske Stankovce. V lietadle sa v čase nehody údajne nachádzal šéf leteckej školy spoločne s inštruktorom a dvoma študentami, informuje portál tvnoviny.sk.

„Na mieste udalosti vyhasol život 42- a 25-ročného muža z okresu Trenčín, 43-ročného muža z okresu Topoľčany a 26-ročného muža z okresu Spišská Nová Ves,“uvádzajú policajti v novom statuse zo štvrtkového rána. 

Polícia zároveň v statuse informuje, že tento letecký incident si vyžiadal aj život jedného z ich kolegov. „Táto nehoda nami otriasla o to viac, že sme pri nej stratili aj kolegu a kamaráta Romana,“ priblížili.

Portál tvnoviny.sk informoval, že k nehode zrejme došlo pri klasickej situácii, ktorá je počas zaúčania nových pilotov bežná. Piloti mali testovať vyhodenie a opätovné nahodenie jedného z motorov, no tento manéver sa napokon skončil tragédiou. Bližšie podrobnosti o nehode zatiaľ polícia nezverejnila, momentálne prebieha vyšetrovanie.

Letecká nehoda.Letecká nehoda.Letecká nehoda.Letecká nehoda v Trenčíne.
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia