Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
15. februára 2023, 22:16
Čas čítania 0:42

Nakrúcanie filmu Rust s Alecom Baldwinom bude pokračovať aj napriek tragédii. Zverejnili nové informácie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Na pľaci však zakázali použitie pracovných zbraní a akejkoľvek formy munície.

Na jar tohto roku sa obnoví nakrúcanie amerického westernu Rust, pri ktorom bola v októbri 2021 smrteľne postrelená kameramanka filmu. Herec a producent snímky Alec Baldwin, ktorý strieľal, zostane v hlavnej úlohe. 

Oznam o obnovení výroby filmu prichádza krátko po obvinení Baldwina v dvoch bodoch neúmyselného zabitia 42-ročnej kameramanky Halyny Hutchinsovej, pričom ten istý projektil zasiahol aj režiséra Joela Souzu.

Na filme budú pracovať noví aj pôvodní členovia štábu, Hutchinsovú nahradí za kamerou Bianca Clineová. Vdovec po zosnulej Matthew Hutchins zároveň schválil aj dokumentárny film o jej živote, uviedli producenti.

26. apríla 2022, 16:05 Čas čítania 1:03 VIDEO: Polícia zverejnila citlivé zábery z natáčania filmu Rust, počas ktorého Alec Baldwin smrteľne postrelil kameramanku VIDEO: Polícia zverejnila citlivé zábery z natáčania filmu Rust, počas ktorého Alec Baldwin smrteľne postrelil kameramanku

Tragický incident sa stal na ranči neďaleko Santa Fe v americkom Novom Mexiku, keď Baldwin nacvičoval scénu s použitím pištole. Medzi slepými nábojmi však bol aj ostrý náboj.

Prokuratúra v Santa Fe však vzniesla voči nemu a filmovej zbrojárke Hannah Gutierrezovej Reedovej nové obvinenia z neúmyselného zabitia. Právnici oboch popreli akékoľvek pochybenie a majú v úmysle bojovať proti obvineniam na súde.

Produkčná spoločnosť Rust Movie Productions v utorok uviedla, že problematická scéna bola prepracovaná a že akékoľvek použitie pracovných zbraní a akejkoľvek formy munície je teraz na pľaci zakázané.

Alec Baldwin.
Alec Baldwin. Zdroj: Jim Weber/Santa Fe New Mexican/TARS/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia