Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. februára 2023, 20:17
Čas čítania 0:45

Zverejnili meno výhercu 2-miliardového jackpotu, žreb si kúpil na čerpacej stanici. Podvodníci už rozbehli jednoduché triky

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Muž mal šancu na výhru 1 ku 292,2 milióna.

Po troch mesiacoch zverejnili meno výhercu rekordnej výhry v lotérii. Obrovskú sumu 2 miliardy eur vyhral Edwin Castro z Los Angeles. Jackpot je najvyššou výhrou v lotérii, píše New York Post.

Edwin sa nezúčastnil na tlačovej konferencii, na ktorej zverejnili jeho meno a podrobnosti o tikete, ktorý si šťastný výherca kúpil na čerpacej stanici Joe’s Service Center v severovýchodnej časti Los Angeles. Nikto teda presne nevie, o koho ide. Verejnosť pozná iba jeho meno, ktoré museli podľa zákona zverejniť v rámci transparentnosti súťaže. 

Mnoho podvodníkov si na sociálnych sieťach medzičasom vytvorilo účet, v ktorom sa za Edwina vydávali a sľubovali, že peniaze budú posielať ľuďom, ktorí o to požiadajú. Snažia sa zároveň vylákať od ľudí malé sumy ako poplatky. 

Hráči v lotérii Powerball vyberajú čísla 1 až 69 na piatich bielych poliach a čísla 1 až 26 na červenom poli. Šanca na uhádnutie správnej kombinácie bola 1 ku 292,2 milióna. Edwinovi sa to však podarilo s výhernou kombináciou 10, 33, 41, 47 a 56 na bielych poliach a číslom 10 na červenom poli. Teraz si tak môže vybrať, či mu bude jackpot vyplatený jednorazovou sumou alebo v splátkach počas 30 rokov. 

jackpot
Zdroj: Facebook/Edwin Castro
Domov
Zdieľať
Diskusia