Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
7. februára 2023, 6:47
Čas čítania 0:32

Schyľuje sa k súboju umelých inteligencií? Google predstavuje konkurenta ChatGPT, vedecké objavy dokáže vysvetliť aj 9-ročnému

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Technológia bude mať za úlohu zjednodušene vysvetliť zložité témy.

Spoločnosť Google predstavila vlastnú technológiu chatbota s umelou inteligenciou. Novinku nazvali „Bard“. Má byť konkurenciou pre ChatGPT, ktorú podporuje spoločnosť Microsoft, informuje portál CNBC.

Google začne túto technológiu zavádzať v najbližších týždňoch pre niekoľkých testerov. Bard bude veľmi prísne kontrolovaný a testovaný predtým, ako ho sprístupnia bežným používateľom. Spoločnosť oznámila, že budú kombinovať externú spätnú väzbu od testerov spolu s interným testovaním vo firme, aby sa uistili, že Bardove odpovede budú pravdivé, kvalitné a bezpečné.

14. decembra 2022, 10:30 Čas čítania 2:35 Napísali sme AI botovi o Slovensku, tu je odpoveď: Heger nie je premiér, je ním Matovič. Žiadnej mafie u vás niet, vysvetľoval nám Napísali sme AI botovi o Slovensku, tu je odpoveď: Heger nie je premiér, je ním Matovič. Žiadnej mafie u vás niet, vysvetľoval nám

„Čoskoro budete môcť pri vyhľadávaní vidieť funkciu umelej inteligencie, ktorá Vám pomôže spracovať zložité témy a informácie do ľahko pochopiteľných formátov. Budete tak môcť rýchlejšie pochopiť celkový problém a dozvedieť sa viac vecí, ktoré vám ponúka web,“ napísal generálny riaditeľ Sundar Pichai.

Ako príklad spoločnosť uviedla zjednodušenie zložitej témy, ako sú nové objavy z vesmírneho teleskopu Jamesa Webba od NASA, 9-ročnému dieťaťu.

Domov
Zdieľať
Diskusia