Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
6. februára 2023, 7:27
Čas čítania 0:35

VIDEO: Explózia plynovodu po zemetrasení v Turecku rozpútala ohnivú búrku. Svedkovia zverejňujú hrozivé zábery

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Epicentrum zemetrasenia sa nachádzalo severne od tureckého mesta Gaziantep. V neďalekej provincii Malatya sa zrútilo najmenej 130 budov a vybuchol plynovod.

Tureckom a Sýriou otriaslo zemetrasenie s magnitúdou 7,8. O život prišlo podľa prvých informácií najmenej 130 ľudí, v súčasnosti hlásia už viac ako 1 500 obetí. V dôsledku zemetrasenia mal explodovať aj plynovod neďaleko mesta Kahramanmaraş v južnej časti Turecka, internetom sa šíria hrozivo vyzerajúce videá.

Následkom výbuchu je nekontrolovateľný požiar. Záchranné zložky sú v plnom nasadení.

Epicentrum zemetrasenia sa nachádzalo severne od tureckého mesta Gaziantep. V neďalekej provincii Malatya sa zrútilo najmenej 130 budov a vybuchol plynovod. Zemetrasenie pocítili o 4.17 h miestneho času (2.17 h SEČ) aj v širokom okolitom regióne od tureckej metropoly Ankara cez Cyprus po Libanon, pásmo Gazy a až vyše 900 kilometrov vzdialenú Káhiru.

Domov
Zdieľať
Diskusia