Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
2. februára 2023, 21:22
Čas čítania 0:36

VIDEO: V Prahe vodič autobusu odmietol zviezť dve mamičky s kočíkmi. Žene, ktorá zverejnila video, teraz chodia nenávistné správy

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Video sa za krátku chvíľu stalo virálnym aj na Slovensku.

Slovenskými a českými sociálnymi sieťami sa šíri video zachytávajúce konflikt medzi dvomi matkami s kočíkmi a šoférom autobusu. Šofér autobusu MHD v Prahe odmietol pokračovať v jazde s dvoma kočíkmi, s ktorými ženy do autobusu nastúpili.

Vodič sa odvolával na prepravné podmienky a na ženy zavolal políciu. Jedna z matiek situáciu natočila na mobilný telefón a video následne zverejnila na sociálnych sieťach.

Žene po zverejnení videa chodia nenávistné správy a komentáre. Na videu, ktoré sa šíri internetom, vodič ženám tvrdí, že z bezpečnostných dôvodov dva kočíky neodvezie. Autobus bol takmer prázdny, podľa informácií servera Z dopravy zároveň môže vodič podľa prepravných podmienok povoliť prepravu ďalších kočíkov. To však dotyčný odmietol.

Policajti síce na miesto konfliktu prišli, pochybenie však nekonštatovali ani na jednej zo strán. 

Video sa stalo predmetom diskusií na sociálnych sieťach. Žena, ktorá ho natočila a zastala sa druhej mamičky, teraz čelí urážkam a vyhrážkam. K incidentu sa vyjadrila aj na svojom Facebooku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia