Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
1. februára 2023, 19:12
Čas čítania 0:25

Učiteľka na základnej škole v Piešťanoch nafúkala viac ako dve promile, hrozí jej väzenie. Nahlásili ju žiaci

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Učiteľka, ktorá vyučovala pod vplyvom alkoholu, je obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a hrozí jej rok vo väzení.

Žiakom jednej z piešťanských základných škôl sa dnes ráno nepozdávalo správanie učiteľky a upozornili vedenie. Riaditeľ začal situáciu okamžite riešiť a na miesto privolal policajtov. Dychová skúška u ženy potvrdila prítomnosť alkoholu v krvi. Učiteľka nafúkala 2,08 promile, o prípade infomovala polícia na Facebooku. 

65-ročnú ženu policajti zadržali a odviezli na príslušné oddelenie. Je obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Za skutok jej hrozí rok vo väzení, aktuálne je stíhaná na slobode. Polícia občanov vyzýva na zodpovedné správanie a upozorňuje, že trestným činom je aj výkon zamestania pod vplyvom alkoholu a iných návykových látok, pri ktorom môže dôjsť k ohrozeniu zdravia, života a majetku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia