Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2023 o 8:45
Čas čítania 0:35
Tímea Krauszová

VIDEO: Na narodeninovom koncerte Dary Rolins vystúpil aj Rytmus. Vypredaná aréna zaburácala v momente, keď vstúpil na pódium

HUDBA DARA ROLINS RYTMUS
Uložiť Uložené

Celá sála burácala, keď Rytmus vykročil na pódium.

Dara Rolins má za sebou svoj najväčší koncert v živote. Oslávila ním 50. narodeniny a vo vypredanej O2 Aréne v Prahe si celé tri hodiny vychutnávala svetlo reflektorov a bavila obecenstvo. Na pódiu sa k nej pridali aj ďalší hostia, zaspievala si napríklad s Tinou či Monikou Bagárovou. Najväčším prekvapením večera však bol spoločný hit s Rytmusom Party DJ. Na spoločnom pódiu ich zrejme nik neočakával, no publikum to ocenilo ohlušujúcim potleskom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Bývalí partneri zrejme našli po rokoch spoločnú reč. Dara známeho rapera privítala so slovami, že je rada, že sú na koncerte s ňou všetci silní muži, ktorých má rada a ktorí definovali jej život, cituje Nový čas.

Po konci piesne Dare Rytmus zablahoželal a poprial jej veľa lásky. 

Podľa Markízy sa vedľa Dary objavila aj jej dcéra Laura, ktorá zaspievala naživo. Dokonca zaznel aj hit Zvonky štěstí, ktorý si zaspievala s Karlom Gottom na obrazovke.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa C H A N E L 💗 (@chanel_.pomeranian)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Domov
Zdieľať
Diskusia