Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
26. januára 2023, 17:22
Čas čítania 0:30

Putin zbiera centimetre navyše. Na novej fotke pobavil ľudí topánkami, ktoré skrývajú bizarne vysoké opätky

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ruský prezident vždy dbal na to, aby bol zobrazovaný ako silný a tvrdý vodca.

Ruský prezident Vladimir Putin navštívil v stredu Lomonosovovo výskumné centrum Moskovskej štátnej univerzity, kde sa odfotografoval so skupinou študentov a študentiek. 

Po oficiálnom zverejnení jednej z fotografií sa ukázalo, že prezidentove topánky majú zvýšený opätok, čo mu k jeho výške 170 centimetrov pridáva asi 2,5 centimetra.

Putinove topánky
Zdroj: TASR/AP

Putin je všeobecne vnímaný ako muž, ktorý veľmi dbá na svoj imidž na verejnosti. Pracuje na tom, aby vyvolával dojem tvrdého vodcu. Necháva sa preto zobrazovať, ako hráva hokej, pózuje za volantom vojenských vozidiel, jazdí na koni a chytá ryby s odhalenou hruďou.

Najnovšie fotografie, ktoré vznikli v stredu na Deň ruských študentov, preto prekvapili. Okrem topánok so zvýšeným opätkom, ktoré mu pridávajú centimetre navyše, okolo neho stoja menší študenti, aby pôsobil, že je vyšší, napísal jeden z komentátorov na Twitteri.

putinove topánky
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia