Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
25. januára 2023, 17:38
Čas čítania 0:39

Zelenského manželka opisuje, aký bol ukrajinský prezident, keď sa stretli ako 17-roční. Nikdy si sa nezmenil, blahoželá mu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Olena Zelenská sa na sociálnej sieti rozrozprávala pri príležitosti narodenín ukrajinského prezidenta.

Manželka ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského na Twitteri emotívne zagratulovala svojmu manželovi. Zelenskyj dnes oslavuje 45. narodeniny, a tak sa ho Olena rozhodla potešiť milým príspevkom na sociálnej sieti.

„Často sa ma ľudia pýtajú, ako si sa zmenil za posledný rok. Vždy odpovedám, že si sa vôbec nezmenil. Stále si taký istý. Rovnaký chlap, ktorého som stretla, keď sme mali sedemnásť rokov,“ uviedla.

Zelenská dodala, že napriek tomu sa za posledný rok jedna vec zmenila. Jej manžel sa menej usmieva, ako sa zvykol usmievať na priloženej fotke v príspevku. Na konci svojmu manželovi ešte zaželala veľa síl a zdravia. „Chcem sa pri tebe usmievať navždy. Daj mi túto príležitosť,“ uzavrela v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia