Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
23. januára 2023 o 15:22
Čas čítania 0:37

Slovenská polícia chytá dílerov drog ako na bežiacom páse, za dva dni dolapili troch. Našli im látky od výmyslu sveta

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nitrianski kriminalisti obvinili v priebehu dvoch dní tri osoby z drogovej trestnej činnosti.

Kriminalistom z Nitry sa podarilo v priebehu dvoch dní chytiť troch dílerov drog. U obvinených mužov našli pri raziách metamfetamín, ale aj viacero dávok marihuany a ďalšie látky, oznámili na sociálnej sieti.

Prvý z obvinených mal len 23 rokov. Mužom zákona vydal pri prehliadke plastové vrecúško, ktoré obsahovalo minimálne dvadsaťštyri dávok metamfetamínu. Policajti taktiež objavili desať balení marihuany a vrecúško s obsahom hnedej kryštalickej látky, ktorú zatiaľ neidentifikovali.

„Druhým z obvinených bol 24-ročný muž zo Žitavian. Ten približne od roku 2021 predával drogy v okrese Zlaté Moravce. Policajtom vydal 866 mg sušenej konopy, 870 mg kryštalického materiálu s obsahom metamfetamínu a číru tekutinu v objeme 965 ml s prítomnosťou látky butyrolaktón,“ informovali policajti.

Posledný z trojice bol vo veku 31 rokov a pochádzal z Nitry. Pri prehliadke uňho objavili dvadsaťpäť gramov sušenej marihuany.

„Všetci traja obvinení skončili vo väzbe. Za drogovú trestnú činnosť hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia