Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
17. januára 2023 o 14:53
Čas čítania 0:38

Ruský reťazec s extrémne nízkymi cenami chce na Slovensku naozaj otvoriť prvé predajne. Nevyzerá ako bežný supermarket

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tento supermarket má síce nízke ceny, no neponúka žiadne zľavy ani akcie.

Ruský obchodný reťazec Mere, ktorý sa vyznačuje svojimi extrémne nízkymi cenami, plánuje na Slovensku otvoriť svoje prevádzky ešte tento rok. Konkrétny dátum ešte nie je známy, no po úspechu v Čechách už reťazec začína s prípravami, píšu tvnoviny.sk. 

Obchod ponúka lacné potraviny, pričom pre zákazníkov neexistujú obmedzenia na nakúpené množstvo tovaru. Zákazník si môže z obchodu bez problémov odniesť celé palety. Reťazec však neponúka žiadne zľavy ani akcie. Ceny podľa svojich vyjadrení drží „stabilne nízko“.

Nízkym cenám zodpovedá aj interiér predajní Mere, ktorý môže namiesto supermarketu pripomínať skôr veľký sklad.

Žiadny prémiový segment tam nenájdeš

„Naše ceny sa pohybujú v nízkom a strednom segmente, prémiový u nás nenájdete. Sme schopní predávať aj výrobky s blížiacim sa dátumom minimálnej trvanlivosti, čomu zodpovedá aj jeho cena,“ vysvetlila manažérka nákupu Mere Natalia Sinkina. 

Na Slovensko pritom už v marci príde lacný obchodný reťazec Action, ktorý má po celom svete viac ako dvetisíc pobočiek. Najväčšiu konkurenciu by mal predstavovať hlavne pre značky ako Kik alebo Pepco.

mere
Zdroj: Facebook/Mere Most
Domov
Zdieľať
Diskusia