Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
12. januára 2023, 18:41
Čas čítania 0:41

Nový lacný reťazec Action oznámil, kde na Slovensku otvorí prvú predajňu. Chystá sa do nečakaného nákupného centra

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Holandská spoločnosť Action oznámila svoj príchod na slovenský trh už minulý rok.

Na Slovensko prichádza lacný obchodný reťazec Action, ktorý má po celom svete viac ako dvetisíc pobočiek. Prvú predajňu na našom území sa chystá otvoriť už v marci tohto roka, informuje Pluska. Najväčšiu konkurenciu bude Action predstavovať hlavne pre značky ako Kik alebo Pepco.

Slováci môžu tento obchod poznať hlavne zo susedného Rakúska, kde sa teší veľkej popularite. Najbližšie od slovenských hraníc ho môžeš nájsť napríklad v meste Kittsee, ktoré nielenže navštevuje množstvo Slovákov, ale žije v ňom aj početná slovenská komunita. 

Vieme, kde bude prvá predajňa

Action už oznámil, kde otvorí svoju prvú slovenskú pobočku v Bratislave. Nachádzať sa bude v obchodnom centre Danubia na Panónskej ceste v Petržalke a otvorenie predajne je naplánované už v marci.

O tejto skutočnosti informuje už aj veľký banner priamo v nákupnom centre, no Action bližšie informácie nezverejnil. Momentálne hľadá zamestnancov.

Na internetovej stránke ponúka spoločnosť Action viac ako 1 500 produktov za menej ako 1 €, ale aj 150 nových produktov, ktoré prináša každý týždeň. Sortiment značky zahŕňa napríklad produkty do domácnosti, hračky, oblečenie, ale aj sladkosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia