Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
16. januára 2023, 19:12
Čas čítania 0:44

Heger: Sulík mi sľúbil, že môžem vystúpiť na klube SaS, potom mi oznámil, nech nechodím

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na klube sa mal uchádzať o podporu poslancov a poslankýň zo strany SaS.

Dočasne poverený premiér Eduard Heger narazil na ďalšie problémy pri skladaní novej 76-ky. Ozrejmil to v statuse, ktorý dnes podvečer zverejnil na sociálnej sieti. Richarda Sulíka označil za náladového a vedenie strany pod jeho taktovkou označil za kamikadze.

„Predsedu SaS Richarda Sulíka som včera požiadal o možnosť vystúpiť na vašom klube a uchádzať sa o podporu novej 76-ky. Súhlasil, no dnes ma požiadal, aby som nechodil,“ píše Heger.

Heger mal v pláne požiadať o dôveru poslancov a poslankýň zo strany Sloboda a solidarita, nakoniec však nedostal možnosť vystúpiť. Hlavným dôvodom pre snahu poskladať novú 76-ku majú byť kritické časy, ktoré Slovensko očakáva, ale aj plán obnovy. Ten sa podľa jeho slov dostal do investičnej fázy.

„Ja osobne si neviem a ani nechcem predstaviť, že dnes by o týchto investíciách mala rozhodovať družina okolo Roberta Fica a Petra Pellegriniho. Tá družina, o ktorej dnes desiatky ľudí vypovedajú, ako kradli,“ dodal na záver.

Nateraz zostáva otázne, či sa Hegerovi podarí novú vládnu 76-ku poskladať. Jeho stranícky šéf Igor Matovič napríklad vyhlásil, že chce byť vôbec posledným poslancom, ktorý sa Hegerovi pod potenciálnu novú vládnu zostavu v parlamente podpíše. 

Domov
Zdieľať
Diskusia