Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. januára 2023, 12:22
Čas čítania 0:25

Iveta naďalej valcuje. Je suverénne najsledovanejším seriálom na Slovensku, tretiu časť videli státisíce divákov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Seriál má naďalej vysoko nadpriemernú sledovanosť.

Seriál Iveta sledovalo aj počas tretej epizódy takmer 700-tisíc divákov. Seriálu od režiséra Jana Hřebejka a scenáristu Petra Kolečka sa tak podarilo udržať vysoko nadpriemernú sledovanosť, informuje Mediaboom.

14. januára 2023, 13:30 Čas čítania 6:03 „Nie sme všetci hlupáci, ku..y a mafiáni.“ Boli sme v Trebišove zistiť, čo sa ľuďom nepáči na seriáli Iveta (Reportáž) „Nie sme všetci hlupáci, ku..y a mafiáni.“ Boli sme v Trebišove zistiť, čo sa ľuďom nepáči na seriáli Iveta (Reportáž)

Prvý diel videlo rekordných 799-tisíc divákov. Druhý týždeň čísla mierne klesli, no i napriek tomu je Iveta naďalej najsledovanejším seriálom na Slovensku. Iveta pokorila aj minuloročný najväčší seriálový hit Druhá šanca, ktorý bol na obrazovkách celý rok. Zároveň predbehla všetky ostatné seriály vrátane Nemocnice. 

Príbeh Ivety sa zameriava na nádejnú modelku Ivetu z Trebišova, ktorá si rozhodne nenechá od nikoho skákať po hlave. Prvá časť seriálu mala rating 14 percent s trhovým podielom 6,5 percenta v cieľovej skupine divákov.

Domov
Zdieľať
Diskusia